Monday, December 2, 2013

My last monday




Salam....

Harini hari isnin terakhir untuk aku bermalas-malasan kat umah. Next week dah start keje..hadui lemau betul rasanya nak keje balik ni. Dah syok2 dok umah ada orang masakkn, basuhkan baju sume alih2 kena keje. Tak best.

Hari ni hari last aku pantang. Genap 44 hari. Esok merdeka.yay. Alah kalo dlm pntg pon aku dah sibuk berjalan shopping so xde beza sbenarnya...haha. Tapi standard ah aku pntg mkn je sebenarnya.. bab2 pantang berjalan ni mmg xde dlm kamus pantang aku..hehehe.




"Saya dah nak kena tinggal dengan mama saya..Kesian saya"


P/s:Kasyah panggil adik die Suci Alamanda...huhuhuhu

5 Magic Words:

Rizziela said...

Alahai..suci nyer muka bb kan


tu la pasal...bila nak start keje tu rasa mcm berat ajer kan? best kalau dapat duduk rumah..tp hujung bulan dapat gaji

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo cutenyer dier..pipi dah tembam tu...auntie kiss sikit boleh? geram la nengok baby comey2 gini...

husna zahidi said...

comelnya suci.. putih gebusss~ >.<

- said...

hehe...selamat kembali bekerja yerk...

nanakimie said...

hihi,amanda jd alamanda ye abglong kasyah:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...