Friday, January 3, 2014

Entry baru di tahun baru


Salam...

Dah masuk hari ketiga tahun baru, barulah berkesempatan nak menaip sedikit warkah buat pembaca belogku sekelian..chewahh..

Aku kalau naik je kerja lepas tahun baru mmg busy. Mana tak busynye kalo dah kena baca paper untuk 6 hari tak ke muntah ijoo namanya. Ni pun aku baru settle baca semua paper2 tu. Barulah boleh ngedate dgn korang... Hehe. Aku tau korang rindu kat aku. Takyahlah tanya, korang mesti jawab rindu punye.. hahaha (sorry, azam tahun baru nak jadi lebih perasan..boleh?)

Semalam Kasyah dah start sekolah. Aku tak hntr sbb aku keje. X amik cutipun sbb kebetulan suamipun xkerja semalam so biarlah die hantar.

Gambar Kasyah pagi2 sblm ke sekolah. Gambar dah sampai sekolah haram laki aku nak amik. Kasyah sekolah kat little Caliph jek. Dah itu yg dekat dan ada day care. Nak masukkn smart reader xde day care pulak.

Balik keje aku amik die. Tgk2 die kemain seronok main dgn kawan2. Alhamdulillah cikgu die kata die ok je cuma xnak tido siang. Nak main sesaja. Tapi pagi tadi buat perangai xnak gi sekolah pulak..haduilah. Mcm2 peel.

Okaylah kita akhiri entry ini dgn gambar adik Suci... Ptg ni balik Segamat lg nak tgk anak dan hntr bekalan susu.

Daaaaa...

4 Magic Words:

Rizziela said...

Little Caliph kat area rumah saya dah penuh..

nuyui a.k.a miss YUI said...

baik handsome ni ea..

bgus2..

mrs adam said...

kasyah nampak matured dah pakai baju skolah tu.

aTieYusof Family said...

awal2 thn ni mmg sibuk uruskan anak sekolah..hensem nya Kasyah..Suci bertambah bam-bam..cute! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...