Friday, January 10, 2014

Petang ni nak balik kampung nak gomol si Suci.

Salam..

Hah kemain panjang tajuk siap bagitau tujuan. Dah tak payah nak tulis banyak2 lagi..haha

Aku tak pernah amik gambar lagi dengan Suci. Ni ler baru amik gambar masa nak balik minggu lepas. Bukan tak nak amik gambar dengan anak tapi aku ni kemain kembang setaman, tak kuasa ah aku. Yang ni ambik tang muka je so xpe..hahaha

Suci masa ni baru lepas menyusu. Lama okay die nyusu macam tau2 je nak kena tinggal. Malam tu mak aku kata die tidur nyenyak dan hanya bangun sekali je nak susu. Hamboi baiknya. Selalu dgn mama sampai 3-4 kali bangun. Oh, lupe die kenyang giler..haha

Ni gambar masa dia baru bangun tido. Dia kalau bangun tido memang ceria. Gelak, sengih tak sudah2.

Hah kemain gelak beso. Apa yang kelakar sangat tu Dik? 'Kawan' adik buat lawak ke?

Haiiiii... Saje je ku edit gambar ni. Orang lain aku tengok kemain cantik edit gambar so akupun tak ketinggalan..

Petang ni aku balik naik kancil je. Suami aku suruh bawa kancil sbb nak jimat. Kamikan berulang tetiap minggu. Kalo bawa kancil minyak RM50 cukup pergi balik. Kalau bawa kete merah tu, RM40 sekali jalan..huhu. Tapi aku kena bertabahlah bawa kancil sbb kete kecil kan takde pick-up. Slow ler weh. Tak boleh nak mencanak-canak di highway..huhuhu.

Balik kali ni banyak benda aku nak buat. Actually minggu depan 18hb aku buat majlis kesyukuran Suci. So minggu nilah nak settle goodies bag, kemas umah, itu ini. Isnin pulak aku cuti supaya dpt lama sikit dgn Suci. lagipun boleh buat persiapan tu lah.

Jumpa lagi..daaaa

5 Magic Words:

Love Razila said...

Amboi...melabuh pipi anak tu ye Anne.
Alah Anne, x nampak kembang pon. HUHUHU perasaan sendiri je tuh.

Semoga majlis nanti berjalan lancar ye.

- said...

amboi ketawa besar suci ye.. hehehe

comel tgk mata sepet tu

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Ololo dah kembang pipi suci...geram nengok...comel dia gelak...naik kancil pun tak per janji sampai...kan ..kancil best aper kecik comel senang sikit nak menyilok..hehe...

husna zahidi said...

ceria sungguh dik suci ye.. yg melihat pon mesti gembira kan..=)

LYAfrina said...

lebatnyer rambut suci

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...