Monday, January 27, 2014

Santai Isnin

Salam...

Tak sempat nak citer panjang. Busy weh kalo hari Senin nih. Badan pun sakit2 lagi sbb penat cuti2 semalam. Balik Putrajaya pun baru pagi tadi. Sampai2 jek terus bersiap pergi keje.

Kawan aku share quote ni pagi tadi. Tergelak aku. Terus tunjuk kat ofismate aku yg masih single lagi..hehe.

Citer jalan2 lain kali yer...Gambar pun tak masuk laptop lagi.

Daaaaaa...

10 Magic Words:

husna zahidi said...

hahaha.. kalau husna plak, memang tak wujud lagi la ni??

aTieYusof Family said...

hahaha.. mmg pilih yg muda2 saja..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

aduhh..gelak bc.

lieyalatif said...

hahahaha depa takpe...umur tak nampak lanjut sbb asek masuk bilik operation buat platic surgery....

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

hahahaha.. mmg supportive sungguh :)

salam kenal :)

Kesuma Angsana said...

hahaha quote terbaik ni !

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Haha klako tau...muda2 semuanyer...barula awet muda...hehe

babYpose said...

Haha kelakar sangat, thanks for sharing ;)

LYAfrina said...

hehe..usia hanya angka..

Kenari Putih said...

saya pon ada jugak tengok quote ni, hihi.. kelakar kan.. skrg, kalau kat msia, byk2 pasangan retis, zin saidin dgn cheta yg tgh panasss... hahaha.. relate jugak dgn quote ni.. ahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...