Friday, January 24, 2014

Suci sebelum botak.

Salam...

Semalam patutnya aku buat prosedur operation tu kan, tp sebenarnya tak jadi. Terpaksa ditangguhkan gara2 teknikal problem. Huhuhu. Aku ni tak kisah pun pasal penangguhan tu tp yang aku kesahkan adalah cuti aku tu beb. Tak pasal2 rugi sehari2. Huwarghhh... Kalo cuti tu untuk gi berjalan2 takpe jugak..huhuhu nangis lagi. Tapi xpelah, dah tercuti nak buat camne. Yang penting hari sabtu ni kami sekeluarga nak gi bercuti dalam erti kata sebenar. Tak jauh pun. Nak ke Melaka saja. Kami dah booking bilik di Bayou Lagoon Resort. Terpikat dgn hotel ni sbb ada kolam renang siap gelongsor bagai ala2 waterpark gitu. Kiranya ni untuk kepuasan Kasyahlah. Aku sah2 tak boleh nak join sbb Suci kecik lg. Kite dok tepi kolam jelah dik. :(

Moh ler layan gambar Suci ni. Oh sekarangkan Suci dah botak... Huhuhu nangis lagi. dah macam budak lelaki dah. Dah hilang keayuan sbb dah botak. Tapi xpelah, tak lama lagi ayu lah balik anak mama. Hehehe. Gambar die botak aku xde lagi sbb malas pulak nak ambil gambar budak botak. hahaha.





P/s: Nak gi Melaka sbb nak try coconut shake Klebang..hehe

5 Magic Words:

- said...

geram tgk rambut suci.... lebat sungguh...

waahhhh nak g pekena coconut shake yer... sedap2...

sebelah dalam...ada siap kedai makan sekali...

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram tgk.. bambam

husna zahidi said...

suci dah nak pergi jenjalan ye.. jaga diri ye suci.. =D

lieyalatif said...

ya Allah comelnye!!! tebal betul rambut suci....mcm dayyan dulu mase baby2...geram jeeee nak botakkan mase tu...bukannye ape, kite yg rimas tgk...bile dah buang rambut dlm perut tu lega rase....terus tumbuh rambut yg halus n cantik heheheeheh

Kenari Putih said...

kalau sy mmg syok cutiwpon xp mana, tp masa anak2 kecik2 dulu, diorang macam2 juga, demam, admit spital, masa tu kalau tercuti xbt apa, mmg sayang ke cuti tu :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...