Friday, February 28, 2014

Mini pretzel

Salam...

Aku dah restock mini pretzel. Jom beli. Tak rugi sebab sedap sangat. Makan sekali tak berhenti.

Perisa yang available:

Coklat
Butterscotch
Strawbery
Bluebery
Coklat + Butterscotch
Coklat + Bluebery
Coklat + Strawbery
Coklat + Oren
Coklat + Mint
Coklat + Honeydew
Coklat + Apple
Strawbery + Bluebery

Sedap hokey... Kasyah pun kalo dah makan satu mesti mintak lagi dan lagi dan lagi sampai die boring.

Rupa paras mini pretzel yang pelbagai perisa. In sha Allah akan datang akan ada perisa baru yang menyusul.. Cepat2 order sekarang. Boleh rasa dulu mana tahu raya ni boleh jadi glemer letak cookies omputih atas meja makan. Yum yum..

Sms aku di nombor 019-7125977 atau wasap aku di 012-7082606. Pm kat fb pun boleh. Search saja Anne Raini. Rasa sekali pasti nak dua kali pastu tiga kali pastu berkali2. Senang citer order je dgn iols..hehe

#Serius buyer only.

ps:Letih asik jawab pertanyaan nak order tp bila suruh confirmkan terus senyap sepi.

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ada tak testing cmpur2? haaa..

FiZ said...

wah..dah lma teringin nak mkn mini pretzel ni.tapi hr tu ada tgk kt stu kdai..mcm tak sedap ja.tu x jd beli.ni akak bt sdri ke?

AnneRaini said...

fiz: akak amik kat org. in sha allah yg ni rangup dan tak keras. pelbagai perisa. pada tekak akak mmg sedap.

LYAfrina said...

comelnyer..kalerful

cokelat vanilla said...

nk tny sis mini pretzel niyh law kiter ltk dlm jar tuk goodies muat ke??

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...