Friday, March 28, 2014

Macam macam

Salam..

Baru minggu lepas kemain semangat nak update blog tp semangat tinggal semangat. Minggu ni hari Jumaat ni lah baru sempat nak mencoret sesuatu kat sini. Macam-macam berlaku. Berita terkini mengenai MH370 turut menjejaskan hari aku. Well, hari Isnin aku super busy sampai terpaksa buat OT. Hari selasa pulak aku ada function yang perlu diuruskan dari A-Z. Petang baru dapat balik ofis tp kerja kat ofis pun dah sedia menanti. Hari rabu pulak aku cuti sbb bawa Suci inject 5 bulan. Datang ofis semalan kerja masih tak berkurang. Kerja sendiri tak buat2 lagi. Dok sibuk dgn kerja request dari big boss. Letih sgt.

Dah lah tu dpt pulak berita yang menyedihkan. Pasal kerja jugak. Berita tu dah buat aku xde motivasi nak buat kerja but still kerja tetap diteruskan. Lepas satu, satu. Di sebalik hati yang gundah, tanggungjawab tetap ditunaikan. Tapi entahlah. Masih perlu mencari jawapan.

Pasal MH370, aku malas nak komen lebih2. Biarlah aku simpan sendiri apa yang aku rasa. Biarkan monyet2 diluar sibuk memekik tak tentu arah asal kita tahu kebenarannya. Chinese will always be chinese ( I mean from China). Ignore them as they did not give us any important.

Okaylah, xde mood nak bebel panjang. Think positive.

p/s: Aku harap aku kuat... Ya Allah, give me the strength.

3 Magic Words:

Rizziela said...

semua orang terkesan dengan berita tu kan

- said...

hmmm saya pon rasa annoying dgn mulut2 org duk kata ni..duk kata tu pasal kes MH 370 ni kan....

husna zahidi said...

hidup kak anne.. pasti ada waktu sempit.. moga terus diberi kekuatan utk meneruskan perjuangan.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...