Wednesday, April 2, 2014

Makan2 sempena besday Mr Hubby.

Salam.

23hb Mac adalah besday my husband. Hari tu hari ahad tapi macam biasa dia ada kelas so xde special plan pun. Lepas die balik kelas, baru kami keluar pergi makan2. Pergi Mines saje. Restoran pilihan adalah Secret Recipe. haha macam bosankan tp masa tu xde specific tempat or specific tekak ni nak makan apa. Secret recipe pon bolehlah.

Menu hubby adalah stew beef. Kami ambik pakej siap air dgn kek dan appetizer.

Starter or appetizer haritu adalah mushroom soup dan ceaser salad. Tapi ceaser salad die simple giler.

Aku amik spageti olio sbb Kasyah peminat spageti. Menu ni aku share dgn Kasyah. Kasyah mmg mkn banyak skrg so aku rasa2 je...Xpelah kata diet. haha

Tapi diet tu mmg tak jadi bila didatangkan sekali dgn brownies ni...sedap tau dgn coklat melt tu.

Dahla ada brownies pastu ada pulak coklat indulgence ni. ko rasa diet aku camne? Memang tak ah..haha

Kasyah sibuk dgn dunia gajet die. Tak habis2 tgk youtube. Minionlah, angry birdlah, carslah. robotlah... semualah.

Besday boy dgn si comel Suci.. Suci tu masham je muka sbb die tension tgk org lain makan macam best tp die boleh tgk jer..haha

Kan muka tak puas hati tak dpt makan...

Air ambik ice lemon tea saje... Overall okaylah.

Besday aku, aku nak makan sushi..haha

8 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap2 belaka tuuu..

wah si comel n si handsome.. geram benor nengok deme..

Muzai Samilan said...

Ya Allah anne..terpikir aku apahal ko upload gambar masa kasyah kecik.. sekali rupanya suci.. copypaste muka abang dia..

FiZ said...

akakk!!! brownies u yg tak tahan.ni american brownies ke?kena request letak choc tu ke?tak pernah lagi dapat brownies dengan limpoahan coklat tu.

lieyalatif said...

eh boleh geng la kite...peminat sushi heheheeheh

ish selalu menu2 kat SR ni mcm kureng sikit...tapi nape tgk dlm pic semua ni menarik2 ni hahaahahaha....spegeti die tu menarik...lieya penah order kat sr alamanda. kurengg sikit rupe dan rasenyer.....

AnneRaini said...

muzai:mmg sebijik weh...org selalu igt suci tu baby boy tau..cepatlah rambut die pnjg..hehe

AnneRaini said...

Fiz: Ntah brownies apa ntah. lupa tp ada pecan nut kalau xsilap. die mmg siap tuang cekelat tu...xmintak pun..

AnneRaini said...

lieya: sr alamanda mmg kurang sedap... huhu

nana kimie said...

tengah lapar2 ni tengok makanan semua sedap kak..hihi..pandainya kasyah tgk youtube:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...