Thursday, April 3, 2014

Mark & Spencer

Salam..

Korang pernah makan coklat Mark & Spencer? Coklat Mark & Spencer antara coklat kesukaan aku tapi sangat jarang dapat beli sbb jarang dapat pergi Mark & Spencer. Kebetulan masa kena kerja weekend kat KLCC haritu, aku xmelepaskan peluang untuk singgah kejap kat Mark & Spencer KLCC sementara tunggu my husband datang ambik. Mark & Spencer ni memang butik yang jual baju tu so kalau nak beli coklat die kena masuk ke dalam lagi. Selalunya kat bahagian paling belakang. Ada macam2 jenis biskut dan coklat kat situ.

Ini biskut coklat yang aku beli haritu. Actually aku suka biskut wheat dia yang lapis coklat tu tp xde pulak. So beli yang lain. Harga die mahal sikitlah dari coklat biasa tp xdelah mahal giler.

Yang ni my favourite. Harga RM11.90 ada 6 stick. Sedap tau.

Yang ni pon sedap. Rm12.90 ke Rm13.90... lupalah. Ada 8 ketul. Yang ni pun sedap tp manis sikit ah bagi aku. Yang lagi satu tu murah jer. RM7.90 ada 9 keping dlm die.

Sbb jarang2 dpt beli so aku jimat2 mkn..haha. Masih ada lagi kat rumah coklat ni. Lagipun aku nyorokkan daripada Kasyah. Kalau die perasan, xleh berhenti makan pulak. hehe.

p/s: Walau hati masih tak stabil tp what to do??? Redho jelah.

5 Magic Words:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

anak2 saya memang hantu ekelat ni maknyer nompang sekali...tak leh jadi nih...nak jugek

:: My BeAuTiFuL wOrLd :: said...

tak minat coklat sgt kak. sampai kwn ckp rugi hdp x mkn coklat, hahaha

Rizziela said...

sedapnya

FiZ said...

aishh...macam sedap je...alahai..kat perlis xde mark n spencer.camno nih..

nana kimie said...

tak penah makan lagi...tp nmpk sedap:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...