Friday, April 4, 2014

Motherhood expo 2014

Salam..

Semangat betul bila dapat tahu ada motherhood expo. Cepat2 sms kat suami cakap nak pergi. Masa tu die ada bagitau on the particular date, die xde kelas. So akupun haruslah semangat nak pergikan. Kalau die ada kelas mmg you can forget about it lah. Expo ni kat KLCC start 28 Feb until 2 Mac. Tapikan alih2 Sang Suami (haha dah macam Sang Kancil) cakap ada extra class pulak on Saturday hari yang aku nak pergi tu. Hah, cannot2. I want to go to KLCC lor. I don't care. Gitulah aku cakap kat suami aku tau. Diepun okay jer sbb die kata malas nak gi kelas yang tibe2 ni. Dah kata dlm jadual xde kelaskan so xkuasa ah nak pergi. Yay plan on.

Gigih tau bangun pagi2 buat nasi goreng. Siap masak terus kejut semua orang suruh mandi. Suci pun mandi jugak.Siap mandi makan semua pukul 9.30 dah keluar rumah. Memang aim nak jadi antara orang yang awal sampai. Lambat2 kang payah pulak nak cari parking pastu nak bersesak2 lagi. Tiada gambarpun yang diambil masa kat expo tu sbb masing2 dah ada handbag masing2. hehe. Aku pegang Kasyah, husband tolak stroller Suci.

Inilah hasil rembatan aku kat situ. Aim nak cari pampers Suci tp xdepun booth drypers. So dpt beli pampers Kasyah saja. Oh ya Kasyah skrg dah xpakai pampers kat rumah cuma kalau gi sekolah je kami pakaikan pampers. Xnak mengganggu die belajarlah kononnya. Barang lain yang aku beli, soft toys utk Suci, Baju Suci 2 pasang, food thermal, nursing poncho, storage bags, puting tommee tippee, wet wipes dgn scarf bunga besar tu. Ada lagi benda2 yang kami nak beli tp xde so aim expo kat midvalley pulak...

p/s: Dah jadi mak ni, semua barang beli adalah untuk anak..

2 Magic Words:

Love Razila said...

Wah..bestnya. Lama juga x shopping barang Iman ni =)

Anne kalau u nak beli milk storage autumn tu i ada extra nak jual, sekotak Rm9. tapi kene jumpalah..kalau x kene postage. HUHUHU beli x pakai, more preferable pakai brand lain =D

nana kimie said...

seronoknya tengok barang tu semua.hee..nanti share gambar suci kai headband tu ye kak:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...