Friday, April 11, 2014

Tak menang tangan

Salam...

Sorry ye sayang2ku sekalian sbb aku skrg tenggelam timbul update blog. Gi jalan2 blog korang pun tak berapa sempat. Aku busy nak cek application untuk bebudak yang apply scholarship skrg. Walaupun jumlah form yang sampai kat meja aku kurang sikit dari tahun lepas tp still beratus2 hokeh. Dah ler memasing suka sgt hantar last menet. Bertimbun terus kerja aku.

Application form untuk 2 hari stgh. Ini baru yang 2 hari, kat depan komputer aku ada lagi. Yang kat bawah meja pun ada... huhuhu...sempat ker siap ni. 2 minggu lagi nak hantar surat pulak..

Jadi jgn marah aku kalau aku tak menceceh kat blog korang ye. Ada masa senggang aku jengahlah. Buat keje non-stop pun xboleh jugak. Mcm skrg ni aku stop nak update blog...hihihi. Wish me luck ye nak mengadap forms yang berlambak ni. Malas nak bukak envelope sebab habis baju aku berhabuk...

Saje letak gambar sendiri kot-kot ada yang rindu.. (:p, saya tahu saya perasan)..hehe

p/s:rasa nak gi bercuti..huhu

6 Magic Words:

aTieYusof Family said...

Good luck...moga berjaya menyelesaikan form2 tu semua..:)
comell nya Suci..

nana kimie said...

ololo..sengih lebor baby suci.heeee....

nuyui a.k.a miss YUI said...

gram tgk gmbr dak comel tu..

khairul said...

hamboi kemain menimbun kerjanyer tu...tinggi sungguh elok2 kang jatuh...

hai suci..cubit pipi sikitla geram pipinyer tuh

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

amboi kemain menimbun kerjanyer tuh...elok elok kang jatuh hehe..
Ololo suci nih auntie cubit pipi sikitlah...geram pipi tembam tu...

Kesuma Angsana said...

xper faham sgt.. take yr time yer !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...