Tuesday, May 27, 2014

Jom Heboh Putrajaya

Salam semua...

Hari ni ada banyak masa senggang jadi mari update blog. Hari ahad lepas, sajelah ajak husband pegi jom heboh. Kebetulan minggu lepas die xde kelas so mari berjalan-jalan. Xde plan nak ke hari belia tu cuma nak ke jom heboh saja. Pagi2 kami keluar pergi sarapan dulu pastu terus ke sini. Sampai dalam pukul 10.30 gitu. Pergh dah jem dah. Nak parking yg betul2 tepi jalan tu mmg taklah. Tapi kami parking agak dekat jugaklah. Panas toksah citer ah. Banjir ketiak..huhu

Mula2 kami ke booth Bananana ni. Tgk2 apa yang ada. Kasyah nampak belon terus die nak. Bila aku tanya belon tu, ade ke kena bayar RM1. Tak berbaloi ok. Aku ajak Kasyah pergi tmpt lain sbb tmpt lain pun ada belon gak. Tapi Kasyah maintain kat situ xnak berganjak. Last2 org yg jaga belon tu bagi je belon kat die.. Seriusly, belon tu tak patut dijual tau.

Tak beli pape pon. Just jalan2 je. Itupun kejap jer sbb xtahan panas. Kesian kat Suci nak berpanas berlama-lamaan.

Nampak set Melodi, jom amik gambar sat. Xlarat ah nak tunggu sampai Melodi mula. Aku mmg xtahan panas2 ni.

Nak jugak glemer amik gambar. Bukti konon pergi jom heboh.. hehe. Yelah umah dekat so pergi jelah.

dah dah jom balik. Baju dah nak lokos dah. Elok2 kat luar panas, kang dalam baju aku pulak ujan..hahaha.

Tak sampai sejam pun aku kat sini. jalan-jalan tengok-tengok saja. Lepas tu kami terus ke next destination... Tungguuuuuuuuu..

Daaaaaaa...

p/s:Hari ni saya malas..hahaha

5 Magic Words:

Love Razila said...

Hahaha tu pasal aku x pergi even ipar ajak, idokler teman nak pergi ...basah tiak takutnya dah takut gak karang irfan meroyan sebab rashes dia naik bila panas so kene avoid tempat macam ni. KIKIKI tapi maybe one day pergi gak kot. HAHAHHA entahlah, kalau husband memang idokler nak pi tempat bersesak ni =)

aTieYusof Family said...

Bestnya ke Jom Heboh! Pa'e kat umah dok sibuk sebut nak gi jom heboh..haha..ingat dekat ke nak pegi nak oi... :)

LYAfrina said...

dah 2 thn x g jom heboh.. xrat nk bersesak.tp lps ni klo ada kt kuantan, teringin gk nk g lg..klo dh btl2 sihat la

husna zahidi said...

husna tak pernah pergi lg..kalau ada kat sini pon tak taw la pergi ke tak..tak brapa suka org ramao nih..>.<

nana kimie said...

wah,bersunglasses mama suci=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...