Monday, May 12, 2014

Jom Pizza Hut Itali

Salam Isnin..

Aku rasa ramai gak yang amik cuti hari ni sbb nak sambung cuti 4 hari. Yelah esokkan cuti Wesak so kalau amik cuti hari ni dapatlah 4 hari straight. Aku tak dapeklah nak cuti sbb hari ni nak pos surat. Kang lambat2 kang tak tercapai pulak objektif.

Cerita pasal makan pizza ni dah dua minggu lebih dah pun. Pergi Midvalley ujung bulan 4 sbb aku nak beli kasut Jelly Bunny. Gara2 kasut aku byk yang dah kena buang sbb reput so aku nak ler beli 1 untuk pakai gi opis selain selipar sedap aku tu. Kenapa pilih Jelly bunny sbb aku ada voucher RM30. Marilah kasi perabis. Sblm gi beli kasut, sapedek dululah. Lapar tau. Tak tau nak makan apa last2 pilih pizza je. Kami order pizza baru Italia tu.

Ni ler pizzanyer. Dah makan separuh baru sibuk nak amik gambar. Pada kami pizza ni sedap. Simple je tp sedap.

Dah lama tak interframe... Moh ler berselfie kejap...hehe.

Fettuchini carbonara. Ini Kasyah request. Die nak mee putih. Kalau gi makan kat food court Alamanda pun skrg dah pandai order mee putih. Spageti ler tu.

Side dish roti apa ntah. Tapi sedaplah cicah dgn sos tomato tu. I like.

Itu jer nak citer pun.. Hahaha. Citer beli kasut mmg xdak sbb xde gambar. Hehe..

Daaaaaa..

p/s:Esok nak gi mana?????

7 Magic Words:

Kesuma Angsana said...

hehehe layan makan2 mmg best ler !

husna zahidi said...

hehehe.. mee putih ye kasyah..

lieyalatif said...

alamak...entry bikin dugaan tuk lieya yg puase ni hahaahahaha....

lieya kalo pi ph wajib order cheesy meetball die...sodap wooo!!

nuyui a.k.a miss YUI said...

xrasa lg yg ni..huhu

Love Razila said...

Mana Suci ni?? lama x nampak dak kecil tu. Amboi Kasyah, jadi ongputih yer...aunty pon x tau nak makan mee leper tu. HAHAHHA spageti aunty pernahlah makan,nanti ajar aunty yer...

nana kimie said...

nyum2!nana rasa semua pizahut sama je,heeee....yg itali ni pun ok jugak sedap=)

NURSHAKIRA ABDUL HALIM said...

Wahhh sedapnya pizza...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...