Wednesday, May 21, 2014

Saya Nak!

Salam..

Semalam Suci genap 7 bulan. Alhamdulillah dia membesar dengan sihat dan kuat. Sekarang ni pantang orang lain pegang pape, diepun sibuk nak jugak. Berusaha nak amik. Selalunya die sibuk kacau along dielah. Along main tab, die nak amik. Along main toys pun die sibuk nak. Kalau makan ke minum, diepun sibuk mencapai jugak..

Saya nak! Adik, janganlah kacau along.

Saya nak! Adik tak boleh minum air ni lagi....

Itu je..

Ala2 wordless gitu..hahaha daaaaaa

p/s:2-3minggu ni mata aku buat hal lah. huhu

9 Magic Words:

FiZ said...

suci pun teringin nak buat apa yang orang besar buat.hehe.

akak..kenapa dgn mata?effect bt laser hari tu ke?

nuyui a.k.a miss YUI said...

ololo dia pun nak tu...

hihi..

comel sgguh dua beradik ni

My Aisy said...

semua orang pegang pon dia nak pegang gak...comel...muka lak cute gan pipi kuih pau..hehehe

lieyalatif said...

amboi dak teciksorang nie...kemain lagi hah...semua nak yeakkkk hehehehe tu nanti dah pandai tarik siap lee ade gadoh2 manje berebut barang ekekkekeke

AnneRaini said...

fiz: akak xleh tgk komputer. berbalam mata ni. tgk lain ok pulak. payahlah nk buat kerja sbb rasa berpino mata. tak tahu kenapa.

Kesuma Angsana said...

hehehe sweet moment !

Fai CeritaCinta said...

kejap je suci dah 7 bln... ni baru nak pegang2 je kak, belum pandai main tarik2 lagi... kang dah pandai siap la bergaduh dgn abg je. hehe...

Love Razila said...

Uik...dah 7bulan eh?? cepatnya masa berlalu...dah start makan dah budak tecik tu...

husna zahidi said...

hahaha..sifat rasa ingin tahu..
hye suci..comel nya dya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...