Friday, May 16, 2014

Suci

Salam Jumaat buat semua..

Jangan tertipu dengan entry hari Isnin haritu. Actually tu entry autopublish. Kononnya buat siap2 untuk hari Isnin tapi sebenarnya lain yang jadi. Hari Isnin tu aku xkerja sbb masih mood demam. Jangan tak tahu, sejak hari rabu dah rasa sedap badan tapi tahan je sbb kerja melambak. Siap je keje hari Jumaat tu, balik umah terus demam ko. Bukan aku je tapi dengan Suci sekali demam. Nak tak nak, malam tu jugak kami balik kampung. Yelah kalo Suci demam, aku boleh jaga tapi kalau aku demam jugak, sape nak jaga Suci. Husband mggu tu ada presentation so tak boleh ponteng kelas. Terpaksalah hantar aku balik kg so that mak aku boleh jagakan Suci dan aku sekali. Hari Isnin tu dah kebah dah demam tapi kepala berat gila. Lagipun husband baru sampai kg malam tu, jadi teruslah cuti sampai hari Selasa. Semalam pun aku cuti sbb Suci masih demam. Dah gi klinik amik darahpun. Doktor kata ada virus demam dlm darah dia so mmg amik masa nak baik. Huhuhu kesian si kecik tu. Die demam die merengek je. Hari ni aku tak boleh cuti sbb aku kena prepare brg untuk ahad ni punye keje. So mak aku terpaksa diimport untuk jaga Suci. Kasyah pulak demam malam. Asal malam je badan dia panas. Haduii,, risau hati anak2 demam ni. Kesian pun ye. Cepatlah baik.

Layan gambar2 Suci jelah ye buat pengubat rindu ujung minggu..hehe. Lagipun Suzy kata rindu kat Suci..hehe
Amboi anak dara ni kemain terjelir lidah tu. Haip xmo ejek2..huhu


Ala tomey tomey... Suci kalau sihat mmg senang nak dijaga tapi kalau sakit mmg mama surrender..hehe

Gigit kang baru tau....Comel sgtler tu!

tengok tu jelir2 lidah lagi. Gigit lidah die baru tau. Ingat cantik????!!

Alololololo kemain suka gelak sakan. Alonglah suka agah adik. Adik mmg suka kalo along die main dgn die...

Okaylah..daaaaaaa...

p/s:Hope minggu depan byk free time nak update blog..huhu

4 Magic Words:

FiZ said...

sebijik muka kasyah la suci ni..kalo akak buat throwback guna pic suci pun org akan ingat kasyah ni.hehe

Fai CeritaCinta said...

anak2 kalau demam memang ibunya yg paling susah hati... semoga suci cepat baik..

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

Ololo knp comey sangat suci nih...pipi tembam tetap omey demam yer sayang moga cepat sembuh...

nana kimie said...

ololo...tomeyje suci ni,geram!pandai abanglong main dengan adik=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...