Friday, May 9, 2014

Tak memasal beli

Salam....

Alhamdulillah, surat2 yang bertimbun yang aku kena prepare dah pun dapat aku siapkan. Tinggal nak lekat setem dan pos saja. Ada masa ni walau mata berpinor je nengok komputer, aku nak ler jengah2 blog ni. Sian die tak berapa dijaga dek kerana mak hencik busy bebeno. Nak mula menaip ni pun xtahu nak cerita apa. Banyak perkara berlaku tapi tu ler kalo dah lama stop kejap ada kejap takde ni memang payah ler nak mula balik.

Kalau korang ingat aku ada keje kat KLCC bulan 3 haritu. Lepas habis kerja amikler kesempatan berjalan2 dalam KLCC. Jarang2 aku ke KLCC so sementara tunggu husband datang amik marilah berjalan2. Lepas beli biskut Mark & Spencer, aku ke Jelly bunny. Nasib baik tak membeli. Pastu aku masuk cold storage pulak. dah terbeli biskut dgn karipap ntah pape lagi. Pastuaku dah naik riso dgn diri sendiri sbb asik membeli jer. Terus sms husband tanya die dah habis kelas ke belum. Lagi lama aku kat KLCC lagi banyak kerugian aku. Nasib baik husband kata dah abis kelas and nak dtg jemput aku. So aku terus masuk Isetan sbb aku tggu kat pintu luar kat Isetan tu. Lalu je situ mesti lalu tempat kosmetik dan fragrance. Alih2 ternampak beso gambo Julia Roberts. Dah ler aku ni mmg dok cari nak beli perfume Lancome tu. Terus tanya promoter. Tak fikir panjang beli terus.. hahaha. Dlm masa beberapa minit husband nak sampai sempat lagi rembat perfume. tak memasal..

Best2 sbb wangi dan tahan sampai ke petang. So skrg ni ler perfume aku. Aku ni pakai perfume mmg sampai habis baru beli lain. Xdenya ada byk perfume kecuali perfume murah. Tu adelah kdg2 gatal beli.

Dapat free gift jewelery box, mascara dgn eye shadow lancome. Suka okay. eye shadow tu mmg hari2 pakai pegi ofis. Yerlah sejak2 tak pakai spek ni, aku melawo ler letak eye shadow. Dulu2 tak pakai sbb tak nampak belakang spek..hihihi

Oakylah. itu jer. 2-3 menjak ni mata aku berpino pandang komputer. tgk benda lain okay pulak. Komputer jer tak boleh..

Daaaaa...

p/s: Jap lagi aku bw yer...

8 Magic Words:

husna zahidi said...

hehehe..tetiba boleh shopping plak ye..

aTieYusof Family said...

wahh..bestnya Lancome..suka ni.. wangi je kan.. sama lah kita sllu nya habis 1 minyak wangi baru beli lain..hehe..sy suka Elizabeth Arden..:)

mrs adam said...

untungnya beli perfume dpt free mcm.sy suka beli brg yg dpt brg lain free ni.haha

Kesuma Angsana said...

walla bestnyer.. bau harum smpai ke sini dah ni !

FiZ said...

akk! saya ada dapat tester lancome ni.sedap giler kan bau dia.tengah kumpul duit nk beli.brpa harga yang akk beli?

AnneRaini said...

Fiz, akak beli rm285.

nana kimie said...

kakngah nana pakai lancome ni,wongi=)

FiZ said...

ok2.thanx bgtau..nanti boleh aim :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...