Friday, June 27, 2014

Buffet Ramadhan 2014 - Kuala Lumpur

Assalam...

Tinggal 2 hari je lagi kite akan berpuasa. Since puasa hari ahad so aku mmg xonline selalunya so aku nak ucapkan siap2 Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak dan selamat berpuasa. Semoga ramadhan kali ini lebih baik dari sebelumnya dan kite memperoleh berkah di bulan yang mulia ini.

Sebelum ni dah share senarai buffet ramadhan di area Putrajaya, Bangi dan Cyberjaya, hari ni aku bagi list buffet ramadhan area KL pula. Ini antara yang aku dapat cari. Sebenarnya banyak lagi buffet2 kat area KL ni. Terpulang pada masing2 nak ke mana. Aku xde planpon nak gi buffet sbb kami sekarang dalam mood sangat berjimat cermat...Kenapa? Nanti I cerita hokey..

SACC Sinar Ramadan ENGLISH

Shah Alam Convention Centre



Berjaya Times Square Hotel



Felda D'Saji



Hotel De Palma





Hotel Corus


PWTC


PWTC



Royale Chulan KL

Kuala Lumpur PNB Darby Park Executive Suites, PNB Darby Park Executive Suites  Kuala Lumpur

PNB Darby Park



Hotel Corncode KL. 


Hotel Dorsett Subang



Swiss Garden Hotel KL



 Intekma Resort Shah Alam



Menara Kuala Lumpur

Selamat menjamu selera..

Daaaaaaaa

p/s:Petang ni balik kampung amik anak..yay..

3 Magic Words:

Farra AM said...

perghh banyaaak! hahaha.. sejak2 anak ramai, rasanya makan kar tumah lagi la berbaloi baloi .. bukan apa, malas nak bersiap2 pastu nk melayan kerenah .. kat rumah je lebih santai dan sempoi tak rushing nak solat...

TQ for sharing!! :-)))

Love Razila said...

Ehemm, rasanya yang paling murah kat IntekMa lah kan...sana pon member cakap sedap tapikan, tak de plan pon nak makan kat luar sebab bak kata pengomen kat atas tu, malas nak layan kerenah anak2 yang tengah meningkat naik. Hahaha, so santai kat rumah je =)

LYAfrina said...

Salam Ramadhan dari Lya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...