Wednesday, June 25, 2014

Buffet Ramadhan 2014 - Putrajaya, Bangi, Cyberjaya

Assalam...

In Sha Allah hari ahad ini kite semua akan mula berpuasa. Dan seperti tahun-tahun sebelum ni, aku akan update buffet2 ramadhan yang ada di sekitar Lembah Klang. Kali ni aku senaraikan buffet ramadhan di area Putrajaya, Bangi dan Cyberjaya. Hope info ni akan memberi manfaat buat anda yang mencari2 tempat berbuka puasa. As for me takde plan lagi...


Pullman Putrajaya Lakeside

Ramadan Delight Early Bird at RM88+
Cyberview Resort

Ramadhan Buffet Cruise
Cruise Tasik Putrajaya

Selangor RHR Hotel At Universiti Tenaga Nasional, RHR Hotel At Universiti Tenaga Nasional  Selangor

Residence Hotel Uniten Bangi



Kelab Tasik Putrajaya



Putrajaya International Convention Centre



Putrajaya Marriot


Putrajaya Shangri-La





Bangi Golf Resort

p/s: Dah ganti puasa???

2 Magic Words:

Tihara said...

banyaknya bufet
kat picc pun boleh tahan masakan dia :)

husna zahidi said...

banyaknyaa..jenuh pilih yang berbaloi..:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...