Wednesday, July 9, 2014

Macam-macam

Salam Ramdhan...

Maaf yer korang, janji nak update pasal legoland lagi tp tak berkesempatan nak buat. Lately banyak hal jadi. Dengan anak demamnyer, dengan berita2 kurang sedap didengarnye buatkan mood ni memang merundum tak naik2. Entahlah, tak tahu mana silapnyer. Satu keputusan besar telah aku ambil. Takkan nak diundurkan semula. Keputusan itu memerlukan pengorbanan yang sangat tinggi. Soal hati tak perlu nak diambil kira lagi. Terluka ke, gembira ke, sedih ke, itu tak penting. Yang penting tanggungjawab yang ada.

Kalaulah dapat aku ceritakan segalanya satu persatu alangkah bahagianya. Mungkin dapat melepaskan lelah yang ada. Tapi sayang, semua itu harus ku simpan.

Duhai hati, sabarlah dan bertabahlah. Mungkin keadaan akan berubah.

p/s: Semalam terpaksa cuti tanpa sebab dek kerana aku dah terperangkap dlm jem 2 jam tapi xsampai2 opis. Last2 aku giv up, terus cari u turn dan balik umah..huhuhu rugi cuti aku.

6 Magic Words:

ct cheery said...

hahaha..nasib baik cheery jarak umah n ofis dekat je..klu tak, pun givup gak..balik tido..bahahha

nuyui a.k.a miss YUI said...

ala awat ni kak...

Zee Suhaini said...

seksanya kalo sangkut dalam jem..

anne, tabah yer..jangan pikir sangat masalah tu..moga cepat setel..

aTieYusof Family said...

Salam Ramadhan...lama tak kesini, rindu suci & Kasyah..hehe..
apapun keputusan yg dibuat, pasti akan ada hikmah nanti nya.. insyaAllah moga membawa kebaikan..

LYAfrina said...

Byk2 bsabar ye. Bertabahlah dgn ujianNya. Walaupom sy x tau apa y blaku.. tp dr bacaan ni mcm agk serius jgk n mgkin berat jugak.. byk2 mgadu pd allah swt.. n belajar utk redha walau sakit.. insyallah jiwa akan kmbali tenang.

husna zahidi said...

ujian buat hambaNya.. sabar dan tabah ye kak..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...