Tuesday, July 1, 2014

Salam Ramadhan

Assalam...

Ya ampun, malas sungguhlah hari ni nak update blog.. Ingat nak cerita pasal Legoland tapi almalasilah (malasler tu..hehe). Agaknye sbb badan ni lemahlesu sbb puasa.. Jangan tak tau yer korang, semalam aku mc demam tau. Baru sehari pose terus demam. Badan terkejut agaknye..kehkehkeh.. Tapi bukanlah demam panas cume rasa sakit badan dan pening kepala ditambah dengan sakit tekak. Pergi klinik sebeban ubat dibaginye... But sbb sayang puasa aku decide untuk bertahan sampai berbuka baru makan ubat. Alhamdulillah berjaya juga dan harini dah pun pergi kerja. Tu yang lemahlesu tu sbb badan baru nak baik.

Tapi nak bebel pasal gi kerja ni, makaih kemain jem crazy pig sungguh. Terkemut2 kete bergerak. Hadui merah punch card aku hari ni. Payah ler kalo gini. Hah balik ni kang pon sama. Mesti jem jugak. Jenuh tekan clucth..huhu

Esok nengok ler cemana. Kalo rajin aku up ler entry legoland tu... Okayler.. Setengah jam lagi nak balik ni, aku nak baca gosip jap..hahaha

p/s:Nak makan apa buka nanti????

1 Magic Words:

husna zahidi said...

lenguh kaki kalau macam tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...