Friday, August 15, 2014

Sapu sawang

Fuh fuh....

Assalamualaikum semua... pe habaq? hehe seminggu sunyi sepi umah aku ni..Adeh, baru je nak semangat rajin nak update tp nan hado jugak jadinya..kuikuikui. Plan nya minggu ni nak update citer raya tapikan tapikan kite punye husband outstation seminggu tau. Dari sabtu lepas sampailah ahad ni..Laptop die bawa so gambar raya yg dlm laptop tu mmg xdapeklah aku nak hambek. Sudahnya punah impian dan harapan nak citer psl raya. Dah nak habis raya dah pun. Semua org dah habis citer raya dah..huhuhu.

Meh belanja gambar kami sekeping. Gambar fresh pagi tadi. Gigih suruh mak snapkan gambar. ye ye mak kite ada kat sini teman kite sbb husband kite xde. Nasib baik mak ada, xdelah bosan beno... Mood ceria pagi ni sbb hari ni jumaat. Esok cuti pastu ahad husband balik...yay yay..Ada orang basuh berak anak..kahkahkah...

Okaylah, nak sambung buat keje.. Bos kesayangan aku akan balik lagi 2 minggu.. Marilah prepare segala kerja supaya siap sblm die balik...

p/s:Weekend ni nak buat rendang dgn lodeh.. Sedapnye.

6 Magic Words:

eima said...

hahahha sgt comey tau ko ni .....

::NureeN:: said...

nak lodeh ckit hehehee....

comey mak n anak :)

Adinda Baizura Mazlan said...

muka sikecik tu kenapa ketat?

http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/

nur anis said...

wahh..ceria akak pepagi dah bergambo ye...

AnneRaini said...

eima:dah penat basuh berak..hahaha

nureen:meh ler turun putrajaya mkn lodeh..hehe

adinda: biasalah pagi2 mls nk gi sekolah.

Anis: ceria ada makna tu..heheh

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

waa comey dua beranak ni bergambo nengok kasyah tu kemainkan...tak mo pandang kamera...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...