Tuesday, August 19, 2014

Suci dan Kasyah

Assalamualaikum....Jom sambung citer raya tapi kali ni bukan nak citer.

Saja nak letak gambar anak-anak.. Hambek ko semua aku letak.. hehe

Suci asik lah menjelir lidah.. Kite agah die, die senyum sambil jelir jelir lidah. Ko dah kenapa dik? huhu

Ha, kan. Jelir lagi.

Dan lagi..

dan Lagi...tapi kali ni sikit je..hehe

Hah barulah cun.. Yang Kasyah pulak haram nak tengok kamera. Sibuk tgk sepupu2 die main..

Adik comel dah ni tapi along spoil lah..

Baru nak pandang mama tapi bukan mama yang amik gambar...Pandanglah papa.. Adik dah mula nk menjelir lagi.

Haaa kan betul.. nak menjelir lidah je kejenya.

Lepas sesi bergambar2 tu, Suci pun dah berpeluh2. So aku bukak je baju die. Kebetulan, makcik husband ada, saje letak Suci dgn pak sedara die ni amik gambar sama2. Ni kira pak sedaralah ye sbb die ni sepupu husband.. Soryler pencahayaan kureng sikit. Tapi Suci tetap menten senyum.. Panas ke tak ke I tetap ceria hokeh.

Alolololo comel ler die senyum...

Kasyah buat apa? Sibuk main bola sorang2 kat beranda...Habis kotor baju..Lantaklah anak oiii...Janji mung tak meragam...

Daaaaaa...

p/s: Kalo rajin ptg ni aku up lagi satu entry raya pertama...

8 Magic Words:

lieyalatif said...

suci gatal gusi kot heheeheh...cheecky betul tgk pic die..sengih jelir lidah...gile comellllll.... muke plak tu ceria jeeeee...mmg cantik le amik gambar ...

ape pun pic pakai pampers tu jugak cute...rimas2 berbaju bagai, bile dpt pakai pampers jek sure leggaaaaa suci..

- said...

hehe..suka suci main lidah yerr....

::NureeN:: said...

amboi.. mcm2 aksi...
suka tgk telatah anak2 kan... :)
boleh tersenyum sorang2 d opis oooo hihiii

eima said...

comey betui gaya lidah die tu hahahha

suka tgk gambar pakai pampers tu ....

nur anis said...

awwww..seksiiii..

nuyui a.k.a miss YUI said...

geram lak yui tgk suci tuu..aishhh.. rasa nk cioommm.

LYAfrina said...

Da jd model pampers..
hehe.. cute

aRz MoHa said...

cute. pandai pulak keluarkan lidah yer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...