Friday, September 19, 2014

Edisi mari makan

Assalamualaikum...

Wah menyepi aku beberapa hari ni... Well ini bukan saja2 menyepi tapi aku berada diluar kawasan tanpa dirancang.. hehe. Eleh tak jauhpun. Cuti hari Malaysia haritu, aku sefamily ke Cameron Highland saja. Takde plan pon. Tetibe je hari Isnin tu husband ajak pergi Cameron. Suka tau tibe2 je ajak. Mcm gi Legoland haritu. Tapi yang tak plan ni selalunya menjadi so ke Cameronlah kami.. Hehehe. Thanks Suamiku. Yang tu tunggu aku transfer gambar ye. Hari ni kite layan cik mek kite ni dulu..

Exceli ni gambar bulan lepas.. Si kecik ni melayan biskut rusk. Beria2 makan.. Suci baru je tumbuh gigi minggu lepas... Lambatkan. Dah nak masuk 11 bulan baru tumbuh gigi.. Dulu Kasyah serba serbi cepat... Yang Suci pulak serba serbi lambat... Hehe takpelah yang penting sihat dan comel mcm mama...kehkehkeh..

Alololololo...Comel comel sangat ni.... Buat mama geram hari2 gigit die.

Yang ni along tumpang sekaki makan sama2.. Tapi along makan roti. Adik makan biskut.

Sedapnye...

Aummmm..yam yam....

Tu jer nak citer..kahkahkah... Aku tengah malas lagi ni... Badan pon sakit2 lagi..Nak layan cekelat strawberi jap..hehehe..

Daaaaaaa...

p/s: Sakitnye kaki....

4 Magic Words:

adarnadzmie said...

suka tgk si kecik tu makan... beria2...:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

ok sedap tgk depa sakan makan..hihih

aTieYusof Family said...

Suci, semangat nya makan..hihi..suka dia.. betul tu, kadang percutian yg tak dirancang lagi best... tiba2 pegi..kira mcm suprise jg..:)

LYAfrina said...

amboi..cedapnya dia makan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...