Friday, September 12, 2014

Wira mama

Assalamualaikum...

Hai korang...hari ni terlebih rajin so up lagi satu entrylah..hehe. Tadi pasal adik, ni pasal abang pulak. Kalo adik semangat merdeka dgn bendera, si abang pulak semangat pejuang... Siap pakai baju askar..kehkehkeh...


Baju ni actually nenek die yang belikan kat rantau panjang raya hari tu. Baru ni kami sempat nak pergi amik kat umah mak mertua. Kasyah biasalah baju baru teruslah nak pakai padahal baju ni kain die tebal. Panas hokeh. 


Wira kebanggaan mama... Mama love along...


Kasyah sekarang suka sangat dengki dgn adik dia. Haritu hampir nak gugur jantung aku sbb die selamber dek je dukung adik die. Dhlah pegang kat pinggang instead kat ketiak...tertonggeng tonggeng adik dia.. Nasib baik tak tersembam ke lantai... Hadoilah Kasyah... Die kalau adik die menyelit kat mama, diepun sibuk nak menyelit sama. Pastu dia akan cakap "Mama love along je... love adik no." Pastu aku jawab " mama love along. mama love adik." " No.. mama love along je." huhuhu... Kesian Suci selalu mengalah... Dahlah mainan die sume adik tak boleh usik.  Takpe long... Tunggu adik dah pandai melawan nnti, habisler...hehe

Okaylah itu je.... Daaaaaaaa.....

3 Magic Words:

aTieYusof Family said...

amboi abg Kasyah... segak bergaya pkai baju askar..hehe. ohh! dia tak bagi adik Suci usik mainan dia erk.. hihi..
nak mama syg along ja...:)

LYAfrina said...

waa..semangat nk bperang tu

- said...

wahhh abang askar laa... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...