Wednesday, October 8, 2014

Suci

Assalamualaikum....

Seronok sambut raya? Banyak dapat daging korban? Aku skrg ni tgh stage busy kemain... So update ringkas jelah ye.. Tak sempat nak citer panjang pasal raya mahupun abiskan entry cameron.. Nanti2lah cari masa senggang..Layankan gambar dak kecik sorang ni..

Ni masa weekend melepak kat rumah sementara suami pergi kelas. Nampak tak tv kat belakang tu? Aku tgh layan citer with love. Alah citer Jepun yang Yutaka Takenouchi berlakon tu. Citer lama pasal jatuh cinta dlm internet..hehe.

Ini sebenarnya tv dalam bilik sbb tv kat hall cume boleh layan blu ray.. vcd boleh tgk dlm bilik saja..


lagi..




Gitulah si kecik ni aku pakaikan tudung.. Bukan nak pon. Ni pun cepat2 amik sblm die tarik nak bukak.

Okaylah..nanti citer lagi ye...

Daaaaaaa...

10 Magic Words:

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

ololo cutenyer dia auntie cubit pipi boleh...

eima said...

cer cari yg tudung kanak2 tu mesti comey gile muka bolat die tu kan kan

nuyui a.k.a miss YUI said...

amboi comel gitu suci =)

lieyalatif said...

alahai suci...comelnyerrr...budak baye suci ni kalo dipakai kan tudung mmg comel...pipi tu selambak haa keluar heheeheh...baik plak tu sempat ko snap2 hah...comel2...

Muzai Samilan said...

cerita teriteribozu tu ker?? yang dia buat patung guna kain ke apatah?? best gile cite tu..

aTieYusof Family said...

hihihi.comelllnya Suci pkai tudung..so cute lah, rasa nak cium2... hehe

AnneRaini said...

muzai: haah citer teruterubozu dgn hata-san... hehe..suke layan..kdg2 aku lyn GTO.

Love Razila said...

Awat Suci tu, dah macam nak tembak si abang je. Hehehe...come, carikan dia tudung sryia macam Iman biasa pakai tu..selesa tau, awal2 memang cabut, lelama oklah tu, Hehehe

FiZ said...

akak ade cite tu? akk download ke beli?ala..citer fav tu.1st love sy yutaka tu kak.hahaha

AnneRaini said...

akak ada vcd die..bukan sng nak jumpa..cd tu pun dah lama. dah hampir 10 tahun. syg tuuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...