Tuesday, November 11, 2014

Balik Kluang

Assalamualaikum...

Alkisahnya 1hb haritu husband ajak balik Kluang rumah mak ayah dia. Ni kira festime kami nak balik Kluang tp sblm ni pernahlah pergi tapi singgah je. Actually ni bukan rumah betulpun sbb rumah mmg kat Segamat tp awal tahun haritu bulan 3 kot mak mertua aku dinaikkan pangkat jadi matren kat Hospital Kluang so terpaksalah pindah dok kuarters hospital.. Rumah kat Segamat tu kalau ujung minggu xde oncall ke apa ke diorang baliklah. Since minggu tu mak kena oncall so kami balik Kluang jelah. Kalau diorang balik Segamat kami balik Segamat je.

Pagi2 bebudak ni main game jelah kat umah. Nak keluarpun xtau nak kemana. Setakat gi mall tu kat KL lagi banyak..heheh

Lepas makan tengahari, Kasyah ajak turun main playground sbb dari tingkap rumah dah boleh nmpk playground ni. Tengahari buta gi main playground. hahaha

Suci sebenarnya ketawa tp bila amik gambar dah mcm muka bera pulak..hihi

Walaupun tengahari tp xpanas sbb cuaca mendung mcm nak hujan. 

Jangan bawa laju2.

Tunjuk apa tu?

Seronokler Kasyah main sbb xde org lain. 


Takde apa nak citer aih.. Lepas main playground kami siap keluar nak pergi waterpark kat Gunung Lambak. Yelah nak tau jugak apa yang menarik kat Kluang. Yang tu nnti aku citer best ke tak. Gambar tak transfer lagi. Kamipun sempat try roti bakar kat Kluang station tu.. Sedap ke tidak? nanti i tell u okay.

Daaaaa....

p/s: Ngantuk giler weh... Suci mengigau malam tadi..menangis je...huhu

4 Magic Words:

ct cheery said...

*like hihi

LYAfrina said...

comey sungguh pic berduet isap susu botol tu.. hehe

seronokla leh naik train tu..

nuyui a.k.a miss YUI said...

Cntik playground nyaaa.

eima said...

comey depa ber2 pakai bj sendondon ...
pak mak pun sanggup tu main sama ngan anak2 ...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...