Tuesday, November 4, 2014

Nan Cheese meleleh di RSMY

Assalamualaikum....

Semalam rasa macam takde mood sangat nak update blog. Tekak aku tibe2 sakit yang amat sgt. Nak telan air liur pon sakit. Lagilah nak makan ke apa ke. Rupanya ada ulser kat tekak.. Patutlah sakit bebenor. So semalam kat opis memang aku dok diam2 je. Bercakap pon bila perlu saja.. huhuhu..

Dah lama sangat tak makan nan cheese meleleh kat RSMY ni. Last makan masa tahun 2012. Masa tu Suci pon tak dibuat lagi..kihkihkih. Lepas tu memang tak de nak makan kat sini sbb rasa mcm jauhnyer lahai nak datang dari Putrajaya semata2. Tapi hari tu hari sabtu, di mana hari aku nak demam, aku ajak jugak husband makan kat sini. Yelah orang tak sihat tekak pon demand lah macam2. Ramai jugak orang kat sini. Nasib baik dapat jugak meja.

Kasyah dah tertido dlm kete so smpai kedai pon masih nak tido. Tapi bila papa dah pujuk belikan aiskrim terus cergas. 

Nan cheese dah naik harga. RM6 ye sekarang. Daging cincang ni pon sepinggan ni RM10. Boleh tahan mahallah makan kat sini. Sekali sekala takpelahkan. 


Meleleh cheese die wa cakap lu....

Ya ampun, sembabnya muka..hehehe. Dah namanya pun demam tak dapeklah nak buat pape. 

Ini senarai menu kat sini. Untuk Kasyah kami orderkan die butter nan makan dgn Suci. Suci sekarang stage nak makan sume nak pegang sendiri so die suke je roti2 ni sbb boleh pegang. Nasi pun kalo boleh die nak pegang.. Haip, biasa die ni!

So kalau korang terasa nak makan nan cheese meleleh2, bolehlah ke kedai ni. Nama restoren die RSMY House of Beriani (kot).. Guna waze je.. Senang.. hehe.

Daaaaaaa....

p/s: Bosan.

9 Magic Words:

Love Razila said...

sedap ke Anne?? x pernah makan. Huhuhu roti nan pon x pernah merasa. HIHIHI nampak sangat kampongggggggggg aku ni kan. HUHUHU...daging cincang tu nampak sedap je.

nuyui a.k.a miss YUI said...

apesal laa takde kat ipoh..aiiihhhh

eima said...

tak penah sampai lagi wlupun ramai dah review..mmg meleleh cheese die tuh walawei

safurara said...

alaaaa ntah bila lah nk try nehhh!

adarnadzmie said...

wahhh...byk cheese dia taruk tu.... nampak sedappp je tgk anne tarik jd gitu....

feveret anak sulong akak ni....klu ke kedai nasi kandar memang dia selalu order ni...:)

lieyalatif said...

alaaa dah try ke...lieya ni anne dari hari ke hari tak pergi ...beriya nak cube hah hahaahaha.... terliur tgk nieh.... ingat nak gi yg kat danau kota...tu jek laa yg dekat pun kan heheheehehe...

lieya pun same ni, ade bunga2 nak kene batuk2... uleser baru baik ari tu...jgn laa kene ulser lagi..seksa hidup oiii huhuhu....

mrs adam said...

ni try la.nmpk sedap je nan cheese tu,penah mkn nan cheese tp cheese skit,hampeh

LYAfrina said...

xpernah mkn lagi nan cheese.. nmpk cam sedap je.. penuh cheese tu

LYAfrina said...

xpernah mkn lagi nan cheese.. nmpk cam sedap je.. penuh cheese tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...