Thursday, December 4, 2014

Kerja dihujung minggu

Assalamualaikum...

Weekend lepas telah berlangsung Education Fair di KLCC. Bila ada education fair yang office aku terlibat makanya suka tak suka kenalah aku bekerja jaga booth. Tapi kali ni terpaksa keje 2 hari sbb pengganti Yin (ex-ofismate) belum ada lagi. Penat woo dua hari tu.. Cuma yang agak bagusnya sbb this time orang agak kurang. Tak mcm tahun lepas yang memang jenuh nak layan. Agaknye sbb location jugak. KLCC hall die besar dan luas.

Booth kami pada hari tiu.. Nampak tak banner kat belakang dgn bunting tu? Itu aku yang buat. hehehe. 

Me with my new boss. Bos aku kali ni pun baik jugak setakat ni.. Lemah lembut orangnya.. Cakap pon lembut je.. Nak suruh aku buat pape pun takut2.. Ni sapa yang bos skrg ni??? hahaha. 

Menggedik sblm dewan dibuka untuk orang ramai..

Eh sempat selfie jugak.. Bos aku perati je...hahaha...Tapi die mane berani dgn aku...Die dengar ckp aku je. :p

Hari kedua...Penat dah ni... Sakit belakang badan aku..Duduk je sampai ke petang... Balik rumah mmg lepak ah.. Layan anak kejap pukul 8 lebih dah tido... Huhuhu

Next education fair bulan 3 tahun depan. Mintak2lah orang tak ramai jugak.. Kalau ramai sampai hilang suara aku dok bercakap je..

Daaaaaa....

p/s: Boleh tak aku bising kat bos aku sbb die byr sewa condo die sampai RM7500 sebulan... Hoiiii Baik bagi kat aku...hahaha.

5 Magic Words:

eima said...

penah seklai jaga booth kat midvelley ... penat gile ... ngan org ramainye sbb time tu ade baby fair jg ..

lieyalatif said...

haaaaaaaaaaa rm7000...gileeee laaa..kondo tahap istana ke ape die duduk...arrr pitam aku dengar....

penat camne pun kalo dah keje kene gak hadapi kan...

nuyui a.k.a miss YUI said...

hamboi bos dgr ckp akk ya..hebakkkk.,ekekeke..

fuhh hrga sewa cndo cmtuuu.. kayaaappp

Najib Ariyan said...

best kat KL kan... tetiap minggu ada je aktiviti... seronok gi tempat2 mcm ni... layan jer orang approcah kita... hehehe

kerja ngan orang jepun ni cakap jepun ker?? respek lah...

LYAfrina said...

huhu..lya pon sama kena kerja di hujung minggu sbb nak kejar dateline.. aiyooo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...