Tuesday, December 9, 2014

Lunch date dgn boss

Assalamualaikum....

Last week, bos aku belanja makan lunch. Festime ni bos baru aku nak belanja makan. Itupun aku yang mintak..hahaha. Dah kata bos baru ni baik so aku bulilah soh belanja aku...kehkehkeh... Die segan sebenarnya sbb masa education fair haritu aku belikan die lunch so ni kire balas baliklah... Padahal aku beli benda murah je..hehe tapi dah orang nak belanja kite ikut jelah. Ingat nak makan kat Tony Roma's tapi rupa2nya bos aku dah buat reservation kat Sheraton hotel. Restoran Jepun kawan die katanya. Follow jelah. Agak jauh dari opis nak ke Sheraton sbb jalan jam. Lambat kami sampai opis.. Aku dah takutkan die ckp nnti big boss marah.. Die siap suh cari alasan kalau orang tanya kenapa kitorg keluar balik lambat..hahaha tau takut.

Kami dapat seat mengadap mall baru ni. Quill mall nama die. Pastu akan lalulah monorel setiap 5 minit kot... View not bad dah mcm romantika d'amor pulak dah. Konfius aku kejap. Aku ni makan dgn bos. Tak yah nak romantik sgt suasana boleh..hehehe

Ini starter die. sayur2 pastu ada fish chunck.. Sedap.

Yang ni side dish... Ada ikan masak apa ntah tapi sedap gile kot. Pastu chawan mushi tu kureng sikitlah bagi aku sbb yang kat Kirishima lagi sedap.

Main dish. Aku amik unadon.. Standard ah makan belut. Tapi tak sesedap kat Fukuya. Yang ni sedap jugak tapi ada yang lagi sedap..hehe.

Itu je nak citer..hahaha.

Daaaaaa

p/s: Esok nak gi Langkawi..Eh tetibe.

6 Magic Words:

Zee Suhaini said...

wah nak jenjalan yer..

eima said...

wahhh bos banjer mkn mahal ...syokkk ...

aku tak penah mkn mknan jepun ....

laaa syoknye blk kg ai ... pi bercuti ke

lieyalatif said...

lieya ni kalo japanes food suke sushi ngan salmon sashimi je...takoyaki pun hehheheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

Nyum2 sdp tuuu.

Najib Ariyan said...

kirim salam kat boss... laen kali kita makan sama2 lagi, cakap kawan blogger hahahaha

LYAfrina said...

yummm..yum..nampak sedap..
untunglaaa.. rezeki jgn ditolak

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...