Friday, December 12, 2014

Penat penat penat

Assalamualaikum...

Penat weh penat.. Malam tadi kul 12 baru sampai ke rumah dari Kuala Perlis. Sebenarnya takde plan pon nak gi berjalan di hari2 bekerja ni tapi tetibe suami ada meeting kat Kuala Perlis makanya akupun ikutler sbb fikir boleh pergi Langkawi kejap. Hotel pon kami stay kat Putra Brasmana kat Jeti Kuala Perlis tu. Tak pasal2 dah terpergi Langkawi..kehkehkeh... Okaylah tu kan. Sape nak bawa kalau nak pergi tapi sbb ni atas urusan kerja dah save minyak dgn tol kat situ..hehe. Cuma sayangnya Kasyah tak dpt ikut sbb diekan kat kampung. Terasa bila anak takde time kite jalan2. Bila Kasyah tanya mama pergi mana pon dah boleh buat hati ni sebak dan rasa guilty...Hohoho. Takpelah along, ujung bulan ni mama bawa pergi Gambang. Mama promise. Tunggu okay.

\
Teaser sekeping gambar di Langkawi.. Pergi kejap je. Balik hari.. Nanti i story mory okeh.

Daaaaaaaaaa..

p/s: Petang ni nak balik kampung jenguk Kasyah... Rindunya kat die. Macam2 coklat beli untuk die...

6 Magic Words:

ruziyatul mona Adzibi said...

waa.... patut lah.. Kasyah kat kampung.. Lemah sungguh Hadif nak p school, asyik berzikir Kasyah takda.. hahaha sabaq ja lah!

nuyui a.k.a miss YUI said...

untung smbil kerja smbil jln..hihih

AnneRaini said...

mona: haah saja hntr kampung. Bagi berdikari sikit.

LYAfrina said...

weee..syoknyer ke pulau mahsuri..byk ke memborong?

Najib Ariyan said...

alang2 dah dekat tu, explore lah lama sikit... best tu Langkawi...

Zee Suhaini said...

penat sangat ni kalo balik hari anne..
pepon syabas..hahahaa..zee ni tak sampai lagi langkawi..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...