Thursday, January 15, 2015

Aku busy! (sambil jerit macam Fazura dlm Manisnya cinta)

Assalamualaikum...

Tibe2 je aku jadi busy tak memasal kat opis ni... Ah benci, nak update blog pon xsempat. Ni saje2 je update kejap. Buat keje je pun stress otak aku. Arghhhhh, problem website opis tak settle2 lagi. Walaupun aku dah hand over keje tp still masih kena tolong and skrg ni ade pulak hal baru.. Design website lari allignment pulak... Hadoiiii.. Jangan salah faham. Aku tak design tp aku kena upload design baru... bla bla bla ah susah nak citer... Pastu bos minta info bukan2 pulak. Pasal nak set up universiti baru.. Universiti kot bukan set up business... Mana nak cari info tu.. Nak mula dari mana pun tak tau.. Invitation utk student interview pun tak buat lagi..... aaaaahhhh busy busy busy...

Layan muka stressss mak hencik... Serabut ah.


p/s: smlm kurus hari ni gemuk... benci! Eh, tetibe..:p

10 Magic Words:

lieyalatif said...

tekejut tgk muke stress tu haahahah..panjang nooo cencorotttt nye ekekekek

jgn stress2..tarik napas lepassssssss...senyum sikit key..

nuyui a.k.a miss YUI said...

Amboi suara fazura ea. Ekekeke..

Kniedaz said...

senyum sikit... ^_^

Love Razila said...

Alololo...chomelnya muka dia. Relax Anne, tarik napas and lepas, then baru pikir balik =)

wahida said...

ooo boleh eh semalam kurus, hari ni gemuk...hahahaha...

lawak ah ko ni...

eima said...

muncung betui mulut tu boleh sangkut hanger dah tu heheheh

LYAfrina said...

lya pon samaaaaaaaa....
nak BW tak sempat.. semalam bru smpat update blog...
ni curi2 msa nak BW... uwaaa.. letihnya..

Muzai Samilan said...

alahai..comotnye muka ko buat gitu anne.. moga minggu kebizian ko cepat berlalu ye.. haha x mau aku tgk muka comot ko.. nak yang manis2 je

Papaglamz said...

jgn stress.. moh join GA Papaglamz ni..
Jom la join GA Papaglamz..
RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

misskirokuza said...

aku stress tiap kali ari isnin hahahahahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...