Monday, January 5, 2015

Azam tahun baru 2015

Assalamualaikum...

Selepas 12 hari bercuti, hari ni dah kena masuk keje balik... Lemau betullah nak mulakan kerja tp apakan daya kena buat jugak kan... Bila masuk tahun baru ni selalunya orang mesti tanya apa azam tahun baru... Sibuklah masing2 berazam padahal same je azam tahun2 sudah pun tak terlaksana jugak..hehe. As for me, tahun ni langsung takde azam. Malas dah nak berazam2.. Cuma aku nak jadi manusia yang lebih baik je. Baik dari segala segi.. anak yang baik, ibu yang baik, isteri yang baik, umat yang baik, manusia yang baik, pekerja yang baik semuanya baiklah.

Planning nak pergi berjalan2 pun takde. Stail suami akukan suka mengejut tetibe je so tunggulah nnti mana tau tetibe je die ajak gi London.. eh? hehehe..

Apa lagi nak cerite ek? Oh ya, banyak benda berlaku tahun lepas. Musibah, bencana dan sebagainya itu semua adalah peringatan.. Peringatan untuk kita semua. Ambil yang buruk sebagai pengajaran dan yang baik jadi panduan..

Itu je kot nak cerita buat hari ni sbb aku busy nak habiskan baca paper seminggu punya ni... Esok2 sambung lagi eh...

Daaaaaaaa...

p/s: Nak bw jap smentara bos xde ni.

6 Magic Words:

nur anis said...

Selamat bekerja kak..saya ni lagi 2 minggu nak nasuk kerja lepas cuti 2 bulan..dah terasa malasnya..

eima said...

lemau kan bila cuti lelama ni ... tp nikmatnye bercuti ... mmg besh le ... rasa tak mo pi opis dah hahahhah

Ann Ishak said...

boss cuti lagi kew

ruziyatul mona Adzibi said...

Jangan la cuti lelamaaa... hahah ;p ada makna nih! haha

At-Tarmizi said...

Selamat Tahun Baru 2015 =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

InshaALLAH moga.azam2 baik smua trcapai kak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...