Monday, January 26, 2015

Mengantuknye lahaii...

Assalamualaikum...

Ya ampun ngantuknya aku kat opis hari ni. Sambil baca paper sambil tersengguk. Ni pun lunch tadi sempat gak tido kejap buat cover ngantuk yang tak tertahan ni. Monday blues sungguh. Kang jap lg gi surau hopefully segarlah mata lepas wudhu'.

Akupun tak tau nak citer apa. Weekend haritu keluar pergi beli barang dapur. Saje gi Tesco Ampang sbb tghari tu nak gi pekena ikan bakar kat Tanglin. Pasal ikan bakar tu, aku rasa boleh tahanlah tp tak pedas. Kalau pedas lg barulah sedap. Kitorang ni mmg kuat pedas so air asam tanglin tu tak pedas pon..huhuhu.. Lepas makan, singgah ke Jalan TAR. Konon nak cari kereta Mc Missile utk Kasyah tp langsung tak jumpa. Kasyah tak berapa suka MCQueen. Tengoklah nnti bila2 gi GM Klang pulak. Kat Toy R Us pulak mahal nak mampus. Kete sebesar dua kali duit 50sen dah RM50.. Kalau besar boleh gak aku consider. Ni sekali terpijak pecah..hahaha.

Amboi seronok tengok budak berdua ni tido. Sampai berpeluk2. Ni kalau kat rumah ni harus mama pon tido gini..

Okaylah, tak tau nak citer apa..

Daaaaaaaaaa..

p/s:Rindu kampung halaman.

3 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

Amboi kemain tido.. yui xsmpt arni.. busy gila keja td.

Muzai Samilan said...

best la hai tengok anak-anak kau.. aku tumpang happy je eh..hehe

LYAfrina said...

alahai..comelnya tdo berpeluk tu...

toy r us mmg mahal.. x berbaloi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...