Wednesday, February 25, 2015

I'm back y'all

Assalamualaikum...

Ni yang malas kalo cuti lelama ni... Mulalah mood swing nak update blog... Terharu sangat bila Wahida tanya aku cuti lagi ke? Rindu ke weh? I is rindu you alllss. Aku sebenarnya hari Isnin dah keje tp sebab nak kena pulun baca paper dari hari Khamis so masa amatlah terhad nak update blog. Lagipun gambar mmg tersangatlah malas aku nak letak. Tu yang kononnya semalam nak update tp biasalah kan, kita hanya merancang tuhan yang menentukan. Semalam aku mc pulak. Aku sakit perut. Perut aku masuk angin sejak hari sabtu lagi. Sampai semalam aku dah tak tahan dah. Kena jugak gi klinik. So semalam senyap sunyilah kat blog ni..

Hari ni dengan gigihnya updatelah jugak sikit. Nak update pasal adik ipar aku kawen mmg taklah sbb gambar merata2. Tunggu aku rajin compile gambar baru update. So hari ni aku update asal hilang rindu korang..hehehe mcmlah korang herankan..:D

Ni gambar Suci sehari sblm kenduri kawen adik ipar aku.. Rambut afro tu prop untuk photoboth. Saje pakaikan kat Suci. Die rilek je sambil sengih bawa rambut tu..hahaha. Comel ke idok??? kehkehkeh..


Esok2 kite citer lagilah ye.. Daaaaaa...

p/s: Teringin nak makan makanan Korea ler pulak.

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

ahah kemain suci..

p/s: eh kak suci dah lebih 6 bulan tak? Kalau ya, akk leh ikut fasa 4 trus.. jgn buat induction tu.. merbahaya utk bf momy dan bby.

wahida said...

comel sangatttt, sampai rasa nak lempang2...hahaha...

gerammm okeyyy...

Zee Suhaini said...

penyakit malas ni kat sumer orang pon dier hinggap anne..

omel sangat la rambut suci..hehee

FiZ said...

Salam.hi kak!lama jenguk sini. tengok pic suci, terus nampak kasyah.hehe.

LYAfrina said...

Amboi.. kemain lg rambut suci tu..
ermm sama la ... bila dh ct lama nk start tu liat sikit

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...