Wednesday, February 11, 2015

Pizza pastry crown

Assalamualaikum....

Ni yang malas ni... saka rajin aku ntah lari pergi mana tak tau. Jadi malas semalas malasnya nak update blog. Camne nak update kalo nak transfer gambar pun malas. Nak citer pasal jalan2 Melaka haritu pun malas... Hoii Anne, ni awat penyegan sangat nih? Tak taww la cheq awat jadi lagu ni.. Ni pun dok fikir2 updatelah sikit.. Di layan2 sangat malas ni setahun aku tak update blog nanti..hahaha..

Korang dah try dah pizza baru kat pizza hut? Aku baru je try hari Isnin. Saje je keluar nak cari selipar alang2 tu gi la makan kat luar skli. Nak makan pizza jadi mari cuba pizza special sempena CNY ni.

Ni la pizza pastry crown tu.. Nak pizza ni kena tambah RM6. Apa yang specialnya? crust pizza tu mcm pastry.. Dah rasa macam makan roti boy pon ada. Rasa mcm makan kuih pun ada... Dalam die ada cheese lg.. So pada aku pastry tu sedap dah tp mcm tak kena pulak mkn dgn segala toping tu. So aku makan tengah die dulu pastu pastry tu mkn kemudian... haha.. 

Kasyah as always die tamak. nak makan pizza dgn spageti.. 

Jangan ditanya mana Suci. Nape takde gambar die? Sbb die skrg dah makin galak.. Mana reti duduk diam.. Die sibuk kecahkan meja tak peduli hal lain.. Dpt sudu dan mangkuk so die main suap2 sup tu sampai basah baju.. Lantaklah nak. Tak dibagi kang menjerit so buatlah apa yang disukai..huhu

Itu jelah... tak tau nak tulis apa.. Aku betul2 malas ni...huuuuhuuhuuuuuuu

p/s: Petang nak gi kkm.. Meeting.

10 Magic Words:

eima said...

tak cuba lagi pun .. nenanti nk pi try jugak

mardiana abu darin said...

Dah lamanya tak singgah makan di sini...tup-tup dah ada menu baru....huhuhu...harus Cuba!

nuyui a.k.a miss YUI said...

Xtry lg yg bru.. huhu

Zee Suhaini said...

sama la kita anne..saka malas menyerang..

wahida said...

ok, nnt nak try...nampak sedap!

tiga lalat said...

Salam. Hee sedap pizza.

ct cheery said...

cheery dah rasa dah..pd cheery xsedap hahaha...jujur baq ang

Najib Ariyan said...

nampak sedap tapi kalau nampak kat orang Italy ni menjerit dia... hoiii ni dah tak asli dah ni... jangan pakai nama pizza... (bagi orang Malaysia: ada aku kesah... hahahaha)

misskirokuza said...

adoiii terliur!!!!

LYAfrina said...

Lya bab pizza mmg krg sikit.. last msk restoran pizza thn 2011 kot.. haha.. lps tu mkn.. just mkn bila beli dgn geng2 opis.. klo nk pegi dgn fain n asya sgt x berbaloi.. dia org mmg x mkn trs pizza.. x suka cheese kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...