Wednesday, February 4, 2015

Selepas bercuti...

...mulalah malas menyerang...huhu

Assalamualaikum...

Syok betul dapat cuti lama2 ni. Aku start cuti hari jumaat lepas. Bukan plan pon tp Suci pulak demam panas. Nak tak nak terpaksa jugak cuti walaupun aku tak nak cuti. Husband pulak ade kerja so die tak boleh cuti. Takpelah demimu anak.. Nak tinggalkan die kat taska pon tak boleh sbb badan die mmg panas. Dah makan ubat pon still panas lg. Hari ahad baru demam die betul2 kebah.

Cuti 4 hari tu aku balik kg je. Sempatlah jugak ke Melaka jalan2. Itu nantilah aku citer ye.. Hari ni nak buat keje. Ni pun update time lunch.
Layan gambar budak berdua tu jelah ye..




Daaaaaaaaaa....

p/s: Sakit perut.

9 Magic Words:

LYAfrina said...

nampak sama besar je 2 beradik ni..
harap suci dh beransur sembuh

nuyui a.k.a miss YUI said...

Kemain dua beradik ni.. comelll.

ruziyatul mona Adzibi said...

Pergi tak esok Reading Technique tu?? Mona pergi..

mun said...

budak comel!

anajingga said...

comelnya, betul kan bila dah cuti lama mula diserang penyakit M nak start kerja semula,normallah tu anneraini kan hehe :) was here.

Nooriah Abdullah said...

tomeyyy dan tembamm

lieyalatif said...

bile cuti lame ni nak start rutin balik tu bercinta....siap lee ternguap2 depan pc heheeheh tu lieya lah hahaahahah....

comel due badek;...

wahida said...

weh...bak mai pinjam suci tu jap...

ct cheery said...

now memang ramai xsihat..bkn child aje owg dewasa pun leh jatuh sakit.factor cuaca rasanya..so bertabaah lah..lebihkn minum air puteh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...