Tuesday, March 10, 2015

Nak ke mana tu??

Assalamualaikum...

Lately ni mcm tak tahulah nak update apa kat blog. Macam bosan pon ye. Tapi nak ignore je blog ni rasa syg pulak. Biasalah mainan perasaankan. Kadang2 mcmtulah. Padahal tak taupun apa sebabnya tibe2 je rasa mcm moody mcm down gitu. Hormon ni hormon.. hehe

Layankan jelah gambar2 Suci ni. Sejak aku beli handbag kecik nak letak kat opis ni, Suci memunya handbag tu. Diusungnye kemana saja die pergi. Takleh tinggal tau. Siap pulak bangun tido turun katil amik bag baru jalan keluar bilik.. hahaha poyo sangat. Takde bag mcm tak lengkap hidup..kehkehkeh.

Amboi ngada sangat ni.. Masa ni kami tengah kemas rumah. Dia pun sibuk ke sana sini jugak. 

Ngada

Ngada

Ngadaaaaanyaa

lempang kang..hehehe

Mama geram kat Suci skrg ni... Geram hari2 nak cium bertubi2.. Sayang sgt si kecik ni.. Jadi gud girl ye syg..

Daaaaaa...

p/s: Definitely blame the hormon..*sigh*

11 Magic Words:

nusha fasha said...

Ololo comelnya dia
Meh ikut acik =)

aishah nin said...

tiut nye awak suci..mmuuuaaahhh

Najib Ariyan said...

kecik kecik lagi dah pandai bergaya dia... ikut sapa lah tu yer

misskirokuza said...

anak dara mst pandai melaram :)

Zee Suhaini said...

menurun perangai mama masa kecik nih..ehhh, hahahaa

wahida said...

comelnyaaaa...

macam aku lah nok, geram tengok junior...geram tgk anak sendiri, dah macam maner tu...hahaha...

NM03 said...

amboi... sakan melaram ye..

eh, singgah sini terus follow. jom singgah blog saya meh...

mun said...

alololo..tomeiinya suci... kemain lagi dia yerr

Amsran Sanuin said...

COMELL SEBAYAN ANAK SAYA..

LYAfrina said...

Sama la.. lya pom gtu.. kdg2 rsa mcm xde mood lgsung nk.update.. tp nk biarkan mmg.rsa syg..


Waaaa.. tomey.suci..
Mcm datin dah tu

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam anne,
hammboih kemain dia berhandbag bagai :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...