Thursday, March 19, 2015

Rindu ke tak?

Assalamualaikum...

Masa hari isnin mak aku bawa anak2 balik kg, petang tu balik keje akupun call lah bebudak ni.

Mama: Along rindu mama tak?
Kasyah: Tak rindu sebab along baru balik umah lampu-lampu.
Mama: hampeh along. Mama rindu along tau.

Hahaha pandai menjawabkan. Mentang2 baru je balik kampung so tak rindu lagilah. kehkehkeh. Oh ya Kasyah panggil umah tokmak tu umah lampu2 sbb keliling rumah ada lampu warna warni. Semalam bila aku call dan tanya rindu mama tak, die jawab rindu.. So betullah baru balik kg belum rindu lagi..ehheheh dah sehari tak jumpa baru dtg rindukan..pandainyeeeee...




Gambar takde kena mengena dengan cerita..Saje letak sbb aku dah rindu kat budak berdua tu. Tapi takpe malam ni kite jumpe ye. Aku balik keje ni husband terus amik dan kami akan gerak ke Kuantan. Kat kuantan baru jumpa dgn budak2 tu sbb mak mertua aku akan amik family aku kat kg. Perjalanan diteruskan ke Kuala Terengganu sblm ke Kelantan esok. Doakan perjalanan kami lancar. Selamat pergi dan balik.

Daaaaa...

p/s:Nampak sgt malas..hahaha

6 Magic Words:

wahida said...

safe trip dear...
kalau aku pun tak sabar nak jumpa anak2...

SweetLikeWhat said...

anak dara dah besar!cute sgt

nusha fasha said...

Heheh.. jga diri kak.

mun said...

smga slmt perjalanan pergi n pulang.. hehe..pandai dia menjawab ye.. ketap bibir mama dia dibuatnya dgr jawapan.kekeke

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assaalm anne,
he3
memacam bebudak menjawab yer
umah lampu2??
lawak betoi

LYAfrina said...

hihi.. rumah lampu2 ye...
happy dia kat kg..smpai xrindu kat mak dia..

ni mesti main pagi2 kat playsground ni.. pkai bju tdo lg tuhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...