Wednesday, March 4, 2015

Tiba2 dah ada di Beijing dgn baju tidur dan seluar track je...

Assalamualaikum...

Mood tolonglah datang kat aku. hehe. Semalam ingat nak update sementara belum busy sgt tp gambar pulak takde. So hari ni lepas husband wasap gambar dptlah update sikit. Jadilahkan.

Korang tengok tajuk..poyo tak poyo.. kehkehkeh. Kitorang gonjeng2 je pergi Beijing weh. Ko ade gi Beijing pakai baju tidur? Dengan husband aku pakai tracksuit je? Ade? Ade? Kahkahkah. Dah tak yah nak terkagum sangat. Sah2 membohong. Ni aktivit hujung minggu sblm CNY haritu. Since husband xstart kelas lg and ptg pun tak hujan, sajelah bawa budak2 ni mandi kolam kat Presint 9. Lepas mandi2 pastu main playground barang seround dua, jomler balik. Tapi sebelum tu kami gi pusing2 putrajaya dulu. Aku ckp kat husband nak pergi taman Beijing so kami ni dok pusing2 mencari. Akhirnya jumpa jugak.

Ni kat pintu masuk die. Giler sempoi pergi Beijing.. kahkahkah

Taklah besar sgt pun taman ni. Kecik je tp cantiklah jugak. Lagi2 kalau nak buat photoshoot. 


Kasyah seronok kat sini sbb banyak ikan dlm kolam. Nyaman je. 


Eh tetibe.. hehehe. Aku je yg nampak semenggah sikit kat Beijing ni walaupun muka sememeh jugak..kuikuikui



Dah itu je..hahaha. Malas nak caption.. Taman Beijing Putrajaya ni terletak di Presint 4. Sebaris dengan masjid Besi. Taman Beijing ni kat sebelah jambatan kat presint 4 tu. Ah tak retilah aku nak guide. Korang cari sendirilah. Jumpe kot.. hehehe.

p/s: Day 4. Ngeh ngeh ngeh

7 Magic Words:

Muzai Samilan said...

bila2 boleh masuk ke anne? ada bayaran tak?

AnneRaini said...

alah die mcm tmn bunga je.. masuklah bila2. xde byrn. xtaulah kalo mlm die tutup.

nuyui a.k.a miss YUI said...

jdlah beijing juga kan..ekekek

wahida said...

sumpah aku baru tau tempat ni nok...hahaha...sian aku kan...

aishah nin said...

Yang penting selesa pakai tracksuit tu...hihi

mun said...

hehe ok laa tu kan... janji fefeeling cam kat beijing.kekeke

LYAfrina said...

Hihi.. sempoi belaka



Weeyhhh

Lyq bru tahu.kewujudan. tmpat ni

Siyes.cantek ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...