Friday, April 17, 2015

Dah boleh bernafas...

Assalamualaikum...

 hai korang... rindu kat aku tak? Alhamdulillah baru je jap tadi segala mala borang yang bertimbun tu aku berjaya settlekan... Minggu sebulan ni aku pulun habis habisan cek borang2 tu semua sbb minggu depan dah nak hantar surat2 pada semua applicant yang berjaya... Jadinya aku amik masa ni untuk bertenang kejap. Dpt update blog sikit pon jadilah.

Amboi kemain korang eh dlm entry lepas kate aku kurusler slim ler... Korang janganlah caya. Itu camera trick je tu. Aku masih gems lg... hahaha.. Baju pun saiz M. Kalo saiz S barulah kurus...kehkehkeh.. Baju raya aku dah tempah dah. Minggu lepas sempat balik kg untuk hantar baju kat makcik aku. Sempat jugak pergi Jakel Segamat belikan mak abah dgn abang aku kain baju raya. Bawa mak abah biar die pilih sendiri. Amboi abah, mentang2 aku belanja, pandai amik kain tak murah..hahaha... Selain beli kain untuk mak abah, aku rembat gak kain cotton nak buat sarung bantal. Sarung bantal kat rumah aku banyak yang dah tak elok. Nak beli yang dah siap selalunya tak menepati selera. Baik cari kain pastu jahit sendiri. Esok kalo berjaya aku nak siapkan jahit langsir dgn sarung bantal tu. Pulun siapkan terus senang nanti.



Nak belanja lagi gambar sekeping... (Motif senyum senget akupun tak tahu :p) Entah bila dapat update lg. Siap segala surat bagai dgn preparation utk exam nnti, bolehlah aku update blog selalu.. Kalau saka rajin aku datangler..heheh..

daaaaaaa...

8 Magic Words:

tiga lalat said...

Salam. Hee tak sedar tak lama lagi nak puasa ;p

aTieYusof Family said...

MOga rajin2 lah update bila dah free nanti.. memang nampak slim tu hah..hehe
Baju raya tak prepare lagi..uwaaaa

FiZ aka Miss Pija said...

Akak! Nampak lain sangat bila tak pakai speck. Awet muda yaww..hehe

nusha fasha said...

Hahahha.. eh saiz m pun kurusla tu..

Love Razila said...

Hahaha...Anne, x nampak gems pon...perasaan u je kot.
Amboi dah siap pi tempah eh...kami baru pilih warna pastu lom shopping lagi. HIHIHI

SweetLikeWhat said...

eh akak lain la tak pakai spek..lawa!

aTieYusof Family said...

Salam singgah selasa lawat budak comel 2 org tu..hehe

adarnadzmie said...

hello miss... haha... akak pun malas nk update blog...huhuu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...