Wednesday, April 29, 2015

Enam tahun memendam rasa...

Alolololo...memendam rasa apa ni kak senah????

Eh eh Assalamualaikum....

Tajuk entry kemain poyokan. Macam sedang bergundah gulana di hati beta. Ape benda yang memendam rasa tu? Macam ada masalah berat je.. Tapi memang masalah berat pun.. Masalah berat badan.. kahkahkah...

Sila mohon perhatian kawan2, aku belum kurus lagi pada pendapat aku. Aku cuma dah kecik sikit je..hehe. Hari ini setelah 6 tahun memendam rasa, akhirnya baju kebaya kesayangan berjaya kusarungkan ke badan siap boleh butang lagi.. Sukenya kak senah.. Rasa nak melompat2 cium laki sendiri pagi tadi..kehkehkeh. Baju ni aku beli sebelum raya 2009. Pastu last pakai 2009 sblm aku pregnantkan Kasyah. Lepas tu ko rasa? Memang tak ah dengan badan gajah ni nak pakai baju saiz 36.. hehehe

Aku masih nak turunkan lagi 4kg... Payah betul weh. Banyak godaan..hehe.

Sebelum ni jangankan nak butang, nak sarung lengan pon sangkut.. Hadoiii... 

Korang rasa aku kurus ke????? Tak yah jawab nanti aku sentap..kahkahkah..

Daaaaaaaaaaa


p/s: Weekend ni balik kg habisler diet aku.. Kat kg takleh diet... Semua suka provok makan sedap2. Nyampah.

18 Magic Words:

aTieYusof Family said...

hahaha...wow! tahniah anne..nak kena ikut jejak awk ni.jeless i..adoii sy ni lagilah, bertambah2 kembangnya..haha..
best nya dah kurusss balikk..

Nieyl said...

singgah pagi..
wah!bestnyer...

SweetLikeWhat said...

siyesss muat?alaaaaaa jeles nye akak dah kurus!

Zee Suhaini said...

selim melim..

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg nmpk kurus dah kak oi..

wah lg 4 kg??
ehem2 skg 58kg ea??

=)

AnneRaini said...

atie: atie mmg kurus..xyah susah2 nak die..hehe

AnneRaini said...

anez: hehe anez bukan gemuk pon. akak tgk kurus je. buat pe nak jeles..hehe

AnneRaini said...

yui: timbang akak rosak. akak agak2 skrg ni dlm 56++kg kot.. last akak timbang sblm timbang rosak 57kg mggu lepas.

nana kimie said...

wahh akakk...cunnn:) heee..lama xjenguk baby suci ^^

ruziyatul mona Adzibi said...

Wehuuu..pose macam Rita Rudiani! Jeles tengok pinggang ramping .. takmau komen dah.. satgi makan hati.. haha :p

Happy Holiday Anne ;)

wahida said...

hoiiiii!! ko dah kenapa?
saja nak buat aku jeles...
ko diet atkin ke nok?

AnneRaini said...

wahida:aku buat atkins 2 minggu jer pstu ikut suka..haha

aTieYusof Family said...

Selamat bercuti Anne..moga happy bersama anak2....:)

mrs adam said...

wah bestnya lg 4 kg je nk turun?sy nak turun 5 kg je kot,tu pon xturun2!stress je klu ingat diri yg gemok ni.huhu

Azian Elias said...

ok sangat lah tuuu.. akak ni bukan nya dapat turun.. naik lagi ada lah.. aduiiii..

aTieYusof Family said...

singgah petang :)

nur anis said...

wahh..hebat!!! saya pun tengah gigih nak kurus ni.. tapi sebelah ada makanan..hehe..

FiZ aka Miss Pija said...

Aaaa...jeles..jeles...jeles...akak dah kurus!!!

Akak, memang follow atkins je eh?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...