Thursday, April 23, 2015

Sambut besday di kedai pasar ikan..

Assalamualaikum...

Aum cak! Hahaha sukeee... Keje dah banyak yang settle. Tinggal nak buat preparation untuk exam. Surat pon dah siap aku letak setem segala. Nak pos je ni. Jap lagi nak lunch break walaupun hari ni tak boleh lunch, moh ler update blog kejap.

Ini memang citer super basi ni. Citer bulan lepas masa besday husband 23hb 3 haritu. Hari ni dah 23hb 4 dah.. kehkehkeh.. Takde apa nak cerita pon. Hadiah untuk diepun tak beli lagi. Dielah xnak beli. Duit aku dah prepare siap2. Sukati dielah nak beli apa.. Lagi senang gitu sbb kalo belikan kang tak menepati citarasa pulak. Kitorang dah lama mengamalkan konsep hadiah besday pilih sendiri sbb nak elak pembaziran. Kalau tak suka nanti tak pakai so bazir jek. Baik beli benda yang kite suka nak pakai.. Siapkan saja ongkosnya..hehe

Besday boy request nak makan kat Manhanttan Fish Market. Moh ler kite.

Besday muka boring.. Saje ngada. Anak2 sibuk tgk youtube. Asalkan diam sudah.

Ini menu aku. Spageti olio seafood. Tak cukup pedas. Seafood die besar2 weh.

Ini untuk anak2. Spageti bolognaise kot. Lupalah. Habis diorg makan.

Yang ni menu husband. Ape ntah tp pedaslah. Die kata sedap. 

Lepas makan kami tapau kek 2 slice kat secret recipe. Buat syarat sambut besday tp bukan kitorg makan pon. Anak2 bedal sorang 1. Tak kesahlah weh. Belipun untuk anak jugak. Mama papa rasa sikit2 jadilah.

Itu je citernya. Aku mcm dah tak reti pulak nak menaip ni. Rasa mcm mengarut je. hahaha. Okaylah. Daaaaaaaaaaaaa

p/s: Hari ni kami puasa.

2 Magic Words:

aTieYusof Family said...

Hahha..kadang time menaip pun boleh hilang idea..
oklah sistem Anne ni boleh ikut..nti birthday bagi duit je kan..nti nak beli ikut suka depa..kang klu kita belikan tak berkenan plak.. sedap2 nampak makanan tu:)

SweetLikeWhat said...

sama lah kami pun kak..asri lagi tak pandai sgt buat surprise..kalau besday tanya nk hadiah ape..kikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...