Monday, April 6, 2015

Super duper busy

Assalamualaikum...

Allahu akhbar.. rindunya nak berblog.. Rindu sgt kat korang2. Rindu nak BW.. Rindu semualah.. Tapi masa amat mencemburuiku... Aku skrg tgh stage busy baq hang. Application form bertimbun nak cek. Aku rasa mcm dah cek banyak dah tapi aik apasal banyak lagi..hahaha. Nak update blog pun takde mood sbb sibuk fikir sempat ke kejar dateline. Minggu lepas pulak sibuk dgn event yang aku handle. Bos pulak masuk sepital excident. Dah kelam kabut jadinya. Yang lagi tak best kena bekerjasama dgn bos yang aku tak suka dan menyampah tu... Bikin panas hati tau. Sblm event dah menyakitkan hati aku. Masa event pon die buat hal jugak... Hadoiiiiiii nasib baik aku pikir panjang kalo tak harus aku dah maki die dah...arghh stress.. Dah dah tak mau citer benda yang annoying kat sini..

Seriusly korang sorry sgt tau kalo aku jrg komen blog korang, Actually kdg2 kalo aku dah penat buat keje aku jelajah jugak blog korang cuma tulah setakat baca entry je. Tak tinggalkan pesan pon. Nnti aku punye keje dah settle aku dtg komen eh.

Banyak ni lagi yang aku belum usik. Tapi sebenarnya kat bawah meja aku ada lg. Kat tepi meja akupun ada yang aku dah bukak tp belum key in data lagi. Arghhhh masa mencemburui ku.

Ade ke yang rindu aku??? Nak aku belanja gambar aku sekeping. Muka togel je sbb aku kat opis baru pakai lipice. Aku jrg pakai lipstik. 

Okay korang... Ade masa aku citer lagi ye... Rindu korang sayang korang.. Daaaaaaaa

11 Magic Words:

Muzai Samilan said...

oiii.. slim nye ko...

mrs adam said...

amboi anne kurus nmpk!jeles ni jeles ni.huhu

nuyui a.k.a miss YUI said...

eh eh..dh taknk bc yg atas..tgk gmrb tu..kurussss laaa!!

Miss Kirokuza said...

kurus!!!!! jeles hahahahaa

ArY+ShA=AmZaRFaYyAdH said...

Assalam anne,
iols tunggu uols datang he3
chaiyok3

eima said...

laaa ptt la mana tak tgk entry nasi beriani dah ...

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LYAfrina said...

sama lah jugak dgn lya..mmg super duper bz sgt... kdg sempat publish n3 je dulu.. nk bw mmg x sempat.. arini ambik masa skjap bw mana2 y sempat..

apa y penting utama kan kerja..sbb itu punca rezeki kita..

tiga lalat said...

Salam. Hee slimnya ;p

wahida said...

mak aiiii...banyaknya fail...aku yang pitam tengok..hahaha...

oi,ko dah kenapa kurus sgt ni...ni yg jeles ni...

aTieYusof Family said...

Salam Anne... lama juga tak berkunjung kesini..harap sihat hendak nya..erm sy pun tenggelam timbul jg dlm blog ni..haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...