Friday, May 15, 2015

Avengers dan kenduri kawen..

Assalamualaikum...

Sana sini orang sibuk dgn Avengers. Eh akupun tak ketinggalan pergi tengok. Aku tengok hari sabtu 2 hari lepas citer ni keluar wayang. Awal tak awallah kan. Husbandlah yg beria nak tengok. Aku ni bukan faham sgt citer tu sbb tak tgk Agent of shields segala. Husband mmg layanlah. Tapi orang nak belanja moh kite.

Sementara mama beratur nak beli popcorn, diorg sibuk bergambar. Kasyah semangat siap pakai baju ironman..hahaha. So best ke tidak? Entah aku rasa okay jek. Nak kata tak bestpon tak jugak. Nak kata kebabom sgt pun tidak. Berbaloi la layan..gituh. Lps ni nak tunggu citer Jurassic park, minions, mockingjay part 2, star wars..yaayy.

Bulan lepas aku ada balik kampung nak hantar kain buat baju raya kat makcik aku. Kebetulan kawan sekolah kitorang kawen so alang2 kat kampung aku marilah pergi. Wan ni kawan husband sbb diorg sekelas dan sebaya. Tapi aku kenal jugak wan ni sbb kitorg satu bas nak pergi sekolah. Selamat pengantin baru Wan dan pasangan. Aku tak tau nama bini die sbb mmg tak tau..hahaha

Sempat jugak amik gambar. Baju aku pakai tu baju buruk. Aku nak buang dah tapi pakailah kejap utk gi kenduri ni sbb dekat n kejap je, Kuasa sangat aku nak bersiap bagai padahal balik rumah terus salin baju...hihihi. 

Weekend ni aku keje sbb ada exam untuk budak2 yang apply scholarship yang aku handle... Huwarhhh penat. Dah la pagi ni ada orang tua tak reti bahasa yang menyakitkan hati sibuk request benda tak masuk akal. Geram jek. Ko dtg sini mmg aku suruh guard halau je. Ko yang problem nak salahkan kitorang pulak. ggrrrrrr....

Okaylah daaaaaaaaaaa.....

8 Magic Words:

Nieyl said...

Singgah pagi :)

aTieYusof Family said...

Selamat pengantin baru buat mempelai..amboii abg Kasyah siap pakai baju Iron Man..semangat nak tgk Avengers..:)

nuyui a.k.a miss YUI said...

xtgk pun lg cita ni..huhuhu...

adarnadzmie said...

huhuu... skrg ni x sempatnak layan movie kat pawagam... weekend sibuk...

wahida said...

aku x minat citer superhero...sbb tu aku x minat avengers...laki ngan anak2 aku mmg minat la citer cenggini...

Eka Tikah said...

bestkan kak avengers tu. akk tgk dgn family lagi best. saye tengok sorang2. hehe

nur anis said...

saya anak kecik, tak dapat la nengok wayang..hukhuk

LYAfrina said...

x layan pon avangers, x brape minat..lg pon asya girl..lain sikit kan.. prnh tgk y 1st sebelum ni.. xbest..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...