Monday, May 11, 2015

Baby omel omel

Assalamualaikum....

Hai kawan-kawan.. Nama saya upin. Ini adik saya ipin.. eh eh tersalah masuk citer pulak...hehehe. Bercinta betul nak update blog skrg.. Niat tu ada tp bila ada benda lain nak kena buat walaupun kejap terus malas dah update blog..hehehe. Eleh dasar pemalas banyaklah cakap ko kan..

Takpe takpe jom tengok baby omel omel hari ni.. Bulan lepas ( ye bulan lepas) aku gi melawat cousin aku yang baru seminggu lebih bersalin. Kebetulan husband ada kerja kat area rumah cousin tu so terus ke sana jelah. Makcik akupun ada so elok sgtlah. Sampai sana dah petang dlm pukul 5 lebih gitu. Haripun start hujan. Kebetulan kawan makcik aku sama2 gi haji dulupun dtg so cousin aku order mknn kat kedai and aku tolong makcik aku goreng cekodok. Siap makan malam lepas maghrib kamipun balik...

Baby Iyris Dayani Qayrin.. Geramlah cu ani tgk awak.. Nape comel sgt ni... Gigit nak? Kebetulan aku amik gambar ni die buka mata pastu senyum2.. Kalo tak asik tido je. Aku gomol2 syium syium langsung taknak jaga. 

Suci excited tgk baby. Asiklah duduk sebelah baby. Nak adik ke Suci? Tahun depan ye. In sha Allah. 

Kejap2 ditepuk2.. Kejap2 diusik2..

Omel2.. Dua2 pun omel... hehe

Itu jek nak citer.. Daaaaa...

7 Magic Words:

Nieyl said...

comeynyer baby...

aTieYusof Family said...

comellnya baby.... mesti wangi...
Suci nak adik dah kot anne..hihi

Mar Mansor said...

dua-dua comel

Zee Suhaini said...

taon depan yer anne? gud luck..hahaha
suci leh jadi kakak..

anak zee pon skarang pandai dah mintak adik..soh ngandung baby girl lak tu..ingat senang?

Miss Kirokuza said...

cute!
mama xyh nk thn depn sgt!
suci dah x sabo tu :)

wahida said...

comelnyaaaaa...
dia senyum tu yg buat tak tahan tu...

eima said...

mmg sgt comey kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...