Wednesday, May 6, 2015

Pergi lagi bos yang baik.

Assalamualaikum...

Minggu lepas hari rabu, seorang lagi bos yang baik kat opis aku balik Jepun.. Huwarghhh tak bestnya sbb bos yang ni baik sangat. Walaupun die bukan direct bos aku tp kitorg sama department so hari2 tgk muka die dlm dua tahun ni.. Pastu die hensem dan baik pulak. Kitorg sume rasa mcm alah tak bestlah die nak balik. Tapi nak buat macam mana tugas die kat sini dah tamat so kenalah balik negara asal pulak. Kiranya skrg ni kat department aku sume officer baru2 termasuk bos aku yg belum setahun kat sini.. Dahla bos besar tu menyakitkan hati pastu officer2 yg tinggal baru2 lambatlah sikit nak ngam..huhuhu.

Kepada Nozaki-san, sayonara and we miss you already..huhuhu.. tapikan facebok ade so hari2 boleh je tgk fb die. kehkehkeh. Hari last die tu kebetulan bos besar takde so kami amik kesempatan bergambar sbb bile bos besar ade tak syok. die tu kan menyakitkan hati..Takmo ade gambar die dlm photo kami.

Masa ni semua amik gambar terkawal lagi.. Yang nak balik tu yang duduk tu. Bos aku yang lelaki tepi sekali tu. 

Wefieee

Sape rasa die hensem angkat tangan... Aku! aku!

Sape rasa aku cun boleh pm aku..hahahha bongoks.

Freestyle... Ko nampak tak bos aku buat apa? Ape selenge sgt muka tu? kitorg gelak sampai menangis tgk gambar ni. 

Freestyle lagi.. bos aku mcm2 gaya amik gambar freestyle.. pandang ataslah tepilah gitulah ginilah.. hadoiii.. tapi aku tak letak gambar semua...

Sblm ni amik gambar sorang staff takde sbb keluar. die balik je terus kitorg wefiee lagi sementara bos besar tadek..

Batch Nozaki-san dgn batch bos aku sblm ni mmg best. happening. Bacth skrg ni mcm tak berapa tp bos baru aku tu best jugak. Boleh dibuli..hehehe. Cuma yg lain2lah tak best... Skrg tak sabar tunggu bos besar balik je.. Naik jelak kitorg dgn die kot..

Daaaaaa...

12 Magic Words:

aTieYusof Family said...

alo...sedih lah jugak bos yg baik nak balik dah kan.. best klu ada bos yg memahami ni.. :)

Kniedaz said...

ehehe..bos pakai shorts je?

Miss Kirokuza said...

ala x pe mane tau next bos lg ensem! hahahahaha

AnneRaini said...

hehehe bos sy tu excident bulan 3 haritu so kaki die luka teruk. die tak blh pakai seluar pnjg sbb luka xbaik lg.. kalo perasan kaki die terangkat sblh sbb sbnrnya die pakai tongkat..

AnneRaini said...

reha: bos yg baru tak hensem..hahaha.

eima said...

best gile kerja ngan org jepang ..... pastu kan best gile pi kerja leh pakai seluar pendek

Muzai Samilan said...

bos bIaik pergi buat semangat nak keje hilang...huhu

nur anis said...

sportingnyaaa bos...

wahida said...

selalu mcm tu kan nok...bos baik mesti sekejap je dgn kita...huhu...

Love Razila said...

Macam lagi lambat je big boss tu nak kene balik. HEHEHE

lieyalatif said...

bape lame tempoh dieorg berkhidmat kat sini beb.....lame lagi tu nak tgu bos baru tu balik negeri ekekekeekek

aTieYusof Family said...

lawat Anne:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...