Tuesday, June 16, 2015

Buffet Ramadan 2015 - Putrajaya dan kawasan sekitarnya..

Assalamualaikum...

Masih tercari-cari buffet berhampiran rumah? Jika anda tinggal berhampiran Putrajaya mungkin info ini akan membantu untuk anda yang sedang mencari2 buffet ramadan untuk membawa family berbuka puasa bersama. Semalam aku dah share buffet di area Kuala Lumpur. Hari ni untuk anda yang tinggal di selatan Lembah Klang, bolehlah cekidout info2 di bawah.




Selangor RHR Hotel At Universiti Tenaga Nasional, RHR Hotel At Universiti Tenaga Nasional  Selangor





Cruise Tasik Putrajaya









Enjoy!

4 Magic Words:

SweetLikeWhat said...

selamat berpuasa akak!

eima said...

menarik tp tak suka pi buffet sbb rasa membazir ai ni klu time bulan posa mmg akan tak lalu mkn berat susut gile .... huhuhuh

aTieYusof Family said...

Salam Ramadhan buat Anne dan family...wahh mcm2 buffet Ramadhan yg ada tu.. rambang mata dibuatnya...:)

LYAfrina said...

wow..byk pilihan ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...