Friday, June 26, 2015

Ulangtahun ku...

Assalamualaikum...

Ramadan ke 9, 26/06 hari jadi tuan tanah kedaung.. Yay tambah umur lagi. Umur dah 3 series tp BMW 3series pon xada lagi. hah camno? hehehe. Alhamdulillah.. Berkesempatan untuk sambut ulangtahun kelahiran kali ini. Tapi rasanya hari jadi ni takde bezapon dgn hari2 lain. Sama je. Rutin pon sama. Lagi best pagi tadi my husband bagi ucapan 'romantik' sampai buat aku 'terharu' gitu.

Aku tengah layan tepon lepas sahur sambil tgk tv sementara nak siap2 pergi kerja. Husband dah masuk bilik nak sambung tido kejap. Alih2 die keluar pastu cakap "Hoiii...happy besday." Ya Allah 'romantiknya' ucapan laki aku.. kahkahkah. Hampehkan. Takde maknanya die nak gigih buat seprais ke apa ke. Mmg dasar tak romantik dari zaman bercinta. huhuhu. Tapi ucapan xromantik xpe. Yang penting handbag baru jgn lupa.. hahaha.

Motif letak gambar ni? Xde motif. Ni je gambar the latest yg ada. Itupun bulan lepas punya...hahaha.

Okaylah... Aku cuma harap kehidupan akan jadi lebih baik...Baik dari segala segi. In Sha Allah..

Daaaaaaaa..

6 Magic Words:

Muzai Samilan said...

Happy birthday anne.. Aku doakan semoga kau sentiasa sihat, bahagia dan dilimpahkan rezeki yang luas. Amin

Rin Maira said...

x pe..janji dina ingat juga...dr dpt yg jenis lupa semua hr penting ;)
selamat hari lahir anne...success dan happy selalu k...aminn

lieyalatif said...

happy belated besdei beb....moga dimurahkan rezeki dan panjang umur...

tang wish 'hoiii' tu paling win haahahaha...lebih kurang laki aku laaa...kiteorg couple selamba rock heheeheheh

SweetLikeWhat said...

happy belated birthday kak...tak macam 3 series lagi pun..hehe

adarnadzmie said...

hepi belated besday dik Anne...

LYAfrina said...

happy belated birth dear..
moga terus diberikan kesihatan y baik2, dmurahkan rezeki n maintain cun..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...