Wednesday, July 22, 2015

Kembali bersiaran..

Assalamualaikum...

Raya ke 6 dan dah mula bekerja. Allooooo serius xde mood nak kerja. Nak cuti raya lagiii. Tapi apa nak buek. Dah cutinya sampai semalam je makanya moh ler kerja. Camne raya korang semua? Seronok? Aku ofkoslah seronok. Dah kata raya kampung aku.. hehe. Cerita raya nanti2lah ye. Mood nak transfer gambar xde lagi.

Semalam balik dari kampung kami gerak dalam pukul 6.30ptg. Plan asal nak gerak pukul 5 tapi pakcik makcik aku datang beraya semalam so tertangguhlah sampai diorang balik. But Alhamdulillah sbb jalan mmg clear je. Xjem pun. Pukul 9.30 kami sampai putrajaya. Cuma tulah, pagi tadi liat betul nak bangun walaupun sepanjang cuti raya ni aku bangun awal tp bila dah kena pergi keje, dan dan tu lah ngantuk.. hehe. Ni pun kerja menguap je kat opis sampai sengal2 rahang aku.. kahkahkah.

Belanja picture selfie satu. Tema raya tahun ni hijau coklat. 


Okaylah, daaaaaaaaaa..

8 Magic Words:

CintaHati Lina said...

Ramai yg dah bkerja hari ni...hihi..salam syawal..yg masih bercuti dan mc pun ramai juga...

Muzai Samilan said...

sama plak tema ko ngan si yuzai.. selamat hari raya anne

Jueliza Jamani said...

pix dlm keta mmg wajib kan..

Selamat hari raya...

Love Razila said...

amboi, ibu senyum simpul je...
Selamat Hari Raya Anne..maaf zahir batin ye..kite kosong-kosong =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

smbung la cuti sndiri..hahaha

Zee Suhaini said...

selamat hari raya anne..
memang ler kalo cuti rasa sekejap jer..tak puas betol..

ct cheery said...

Wah..unit tema raya hihi..cheery tiap tiap tahun pink.xbanyak pun mesti terselit jugak warna pink tu.fv lah katakan

LYAfrina said...

welkem back..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...