Tuesday, August 18, 2015

Gara-gara makan durian

Assalamualaikum..

Seminggu aku senyap sunyi ye. Ade ke yang rindu? Dah lama menyepi mulalah bercinta bila nak start balik. Hari ni mcm semangat nak update blog tp apsal ntah bila aku nak transfer gmbr masuk komputer die hang. Nyampah. So kite citer lite2 jelah. Citer kenapa aku kurang sihat. Ni semua gara-gara makan durian ahad minggu lepas. Tetiba rasa teringin nak durian so husband ajak gi cari kat Dengkil. Mmg ada je durian orang jual. Deal harga pilih2 kami beli 3 biji. Balik rumah terus ngap dgn rakusnya. Anak beranak hantu durian.

Esoknya perut rasa lain macam. Rasa sebu berangin je. Ah sudah. Pagi hari selasa pon masih rasa tak sedap. Terus decide amik mc. Tekak pon loya sbb angin tu. Kepala pon ting tong. Hoii dah kenapa ni? Takleh makan durian ke hapa? Agaknya badan dah makin tua ni makin sensitif. Tu yang aku senyap je sbb kat opis pon tingtong. Dok telan ubat angin jelah. huhuhu.



Gambar2 lama ni. Saje letak. Yang haritu mmg xamik gambar sbb balik2 terus terkam makan durian. Tapi dah jadi gini, takut pulak aku nak makan.

Okaylah. Daaaaaa...

5 Magic Words:

nuyui a.k.a miss YUI said...

alala cian dia..

pasni akk jgn mkn..tgk yui mkn je tau..hihih.. jg diri kak.. jgn mkn lbh2 pasni naaa

wahida said...

hoiii aku pun hantu duyan jugak oiiii...
lenkali makan tu baca bismillah dulu...
jangan terus terkam...ekekekek...

eima said...

KAMI HANTU DURIAN JUGAK ...SEDAP TU ....

mrs adam said...

lain kali mkn durian bagi saya skit baru tak sakit.haha!

LYAfrina said...

maybe sbb panas kot..lps mkn durian kna byk minum air..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...